2777
2789

چقد آدم گاهی نیاز داره یکی باشه مثل مادر کنارش، حرفسو بشنوه...تنهاییشو تقسیم کنه، مادر من اصلا از دنیای من کلااا بیخبره...البته براش مهمم نیستم...چقد الان دلم یه دوست خوب رفیق یه همجنس میخواست با هم یه چایی میخوردیم...حرف میزدیم...دلم از تنهایی درمیومد...

خدایا شکرت...هیچکس و بما ندادی...یه خواهر هم ندادی...حکمتتو شکر...❤

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شهر دور ازدواج کردم 

غریبم

دلم ی آشنا میخواد 

البته مادرشوهرم طبقه پایینه ک خب اصلا نمیشه باهاش درد و دل کرد 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

عزیزم یکم شرایطمون شبیهه مادرم از دردای من بیخبره وبراش اهمیت نداره اب بس پسر دوستن ،دوتا خواهر دارم که ختلاف سنی زیادی داریم واصلا همو درک نمیکنیم که بخوام باهاشون راحت باشم 💔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
منم شهر دور ازدواج کردم  غریبم دلم ی آشنا میخواد  البته مادرشوهرم طبقه پایینه ک خب اصلا ...

منم مادرشوهرم طبقه پایینمونه، ولی واقعا رو مادرشوهر نمیشه حساب دوست کشید هیچوقت، به اندازه کافی خودشو نشون داده

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

منم خواهر ندارم 

مادرمم افسردگی داره نمیتونم دردامو بگم بهش 

یدونه رفیق هم ندارم 

کلا تک و تنهام 

چه میشه کرد دیگ🥲

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩