سر یه چیز الکی دعوامون شد و من لج کردم و خانمم خیلی قاطی کرد و منم بیشتر لج کردم تا اینکه یهو رفت خودشو پرت کنه از خونه پایین رفتم کشیدمش افتاد زمین و یکی زدم تو گوشش 😔 خیلی عصبانی شده بودم بعدش تموم شد دعوا و رفت خوابید منم حرص میخورم بخاطر کل دعوا که بخاطر یه چیز الکی بود و میتونستم نزارم به دعوا برسه ولی لجبازی کردم الان چکار کنم از دلش درآد ☹️☹️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه فیلم هندی😬شوهرا ما نکه جلو نمیگیرن بله هولمونم میدن برا همین ایده ای نداریم😂
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
😂😂😂ی بار دعوامون شده بود هرچی گشتم قرص پیدا نکردم دو بسته فولیک اسید دراوردم بخورم مرتیکه هر هر میخندید میگفت نخور دختر اینا ادم و نمیکشه فلج میشی میفتی رو دستمون😂
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....