2777
2789

دخترم یک سال و ده ماهشه. تا یک سالگی غذای کاملا میکس بود بعد تا الان غذای تقریبا نیمه له شده است (یعنی کامل مثل فرنی رقیق و له نیست)ولی یک مقدار آبکی و.له بود میوه رو هم مثل موز کاملا با گوشت کوب برقی له میکردم سیب هم پوره 

اما از سه روز پیش دیگه تصمیم گرفتله نکنم. اولا عق میزد اما الان خوب شده ولی یه مشکلی هست. غذا یا میوه که جامد هست تو دهنش نگه میداره. میجوه ولی قورت نمیده. نه که نتونه نميخوره. شاید یه لقمه رو یه ربع تو دهنش نگه داره. ب خدا ذله شدم چه کنم؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

تشویقش کردم دعواش کردم قهر کردم نازش کردم قورت نمیده که نمیده. تازه خیلی هم جامد نکردم گفتم کم کم جامد بشه یکم هنوز آبکی هست. ولی نميخوره.

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نرم که هست نمیجوه یک راست قورت میده. اینجوری باز جویدن یاد نمیگیره

دیگه از هرچی بچه داری بدم میاد. اشکم دراومده

پسر من نزدیک چهار سالشه سه ساعت یه لقمرو تودهنش نگه میداره یعنی خودمو میزنم دیگه از دستش 

یه ذره هم زورش کنم عق میزنه 

من غذاش میکسم نبود زیاد وقتی بچه بود کلا بد غذاس حرص میده یه ذره غذ بخوره

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

الان از صبح هیچی نخورده گرفت خوابید. منم غذا بهش ندادم تا خوب گرسنه بشه بلکه بخوره. منتظرم بیدار بشه دوباره امتحان کنم 

يكي از بچه هاي فأميل ٢سالش بود از شب تا صب غذارو تو دهنش نگه ميداشت

وای خدایا. دختر من ظهر ساعت دو یه موز رو کوچولو کوچولو کردم تو دهنش باور نمیکنی ساعت سه و نیم تموم کرد. 

الان از صبح هیچی نخورده گرفت خوابید. منم غذا بهش ندادم تا خوب گرسنه بشه بلکه بخوره. منتظرم بیدار بشه ...

ميشه عكس ني ني تو بزاري😋

ني ني ندارما فقط دلم يهو خواست تيكر دار باشم😊اصلا دوس دالم😋اذيت كنين گريه ميكنما😔😭
وای خدایا. دختر من ظهر ساعت دو یه موز رو کوچولو کوچولو کردم تو دهنش باور نمیکنی ساعت سه و نیم تموم ک ...

اونوقت قول ميدم يه راهكار خوب بدم

ني ني ندارما فقط دلم يهو خواست تيكر دار باشم😊اصلا دوس دالم😋اذيت كنين گريه ميكنما😔😭

وایی منم دقیقا نگران همینم پسرم ده ماهشه همه غذاهاشو کامل میکس میکنم،همه میگن عادت میکنه دیگه غذای جامد نمیخوره چنبار امتحان کردم نیمه جامد اصلا ازگلوش نمیره همش عوق میزنه،6 تاهم دندون داره،میترسم منم یروز مثل شما ذله شم😞😞😞

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا