2777
2789

من ی پیامی فرستادم  زود از حرفم پشیمون شدم ولی سریع حذفش کردم دوطرفه یعنی اعلانش براش نمیره؟؟؟تروخدا خیلی مهمه

(کاربری دست۲ خواهرخواهر بزرگه معلم خواهر کوچیکه دانشجو دندانپزشکی)

اگ اعلانش باز بوده باشه و نتش روشن باشه میره تو اعلانش

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ اعلانش باز بوده باشه و نتش روشن باشه میره تو اعلانش

ممنون از جوابت❤

یعنی پاک نمیشه ار اعلان هاش اخه دو طرفه حذف کردم  ؟؟

اگه نوتیفش باز باشه و اون لحظه گوشی دستش باشه میبینه

ممنون از جوابت❤

یعنی من ک پیامو پاک کردم از اعلان هاش پاک نمیشه؟؟

ممنون از جوابت❤ یعنی پاک نمیشه ار اعلان هاش اخه دو طرفه حذف کردم  ؟؟

نه عزیزم پاک نمیشه از اعلانش

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
چرا میره اگه نوتیف آن باشه اگه دوتا تلم داشته باشه از این پاک کنی برا اون یکی میره باز میبینه

یعنی دوتا تل رو ی خط داشته باشه؟

اخه از صبح انلاین نشده