2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از خواستگارم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 28344 بازدید | 541 پست

ابجیم ی خواستگار داشت رییس ی اداره بود ولی آبجیش با مغنه اومده بود خاستگاری خیلی بی کلاس بودن هنوز نرفته بودن دم در من از خنده تزکیدم اونا هم دیگه پیداشون نشد.ابجیم میگه حلالت نمیکنم   

خدایا شکرت.هنوز تو حیرتم ولی میدونم ک حکمتی هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای يبار گفتن یه خواستگار مذهبيه پول دار میخواست بیاد خواستگاريم ما خونمون حیاط داره تا مامان بابام ...

وااای    

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

جلسه دوم خواستگاری دامادمونم بود اونم خیلی شوخ بود تا کپل را دید در گوش من گفت گوشت و بناگوتش خیلی خوبه

یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون

تازه نامزد کرده بودیم قبل عقد

شوهرم وپدر مادرش اومدن خونمون شبم میخواستن بمونن

شوهرم گفت من میرم بخوابم

منم رفتم ظرف بشورم

بین اتاق واشپز خونه ما نور گیر بودو شیشه داشت

۱لحظه برگشتم عقب دیدم ۱موجود وحشتناک جسبیده به شیشه😨😨😨۱ جیغ کشیدم ظرف از دستم افتاده‌.نگو شوهرم بود صورتشو جسبونده بود به شیشه😂😂

همه گفتن چی شد؟

گفتم هیچی فکر کردم سوسک دیدم😐😐😐

دیگه رفتم تو نور گیر شوهرم بوسم کرد برگشتم سراغ ظرفا😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه پسره اومد خاستگاری خاهرم.از اول تا اخر سرش پایین بود و لال...

ماها همه خانواده خود پسره  میگفتیم:: به به چه پسری،،،ماشالا چقدم نجیبه اصلنننن سرشووو بالا نمیکنه یه نگاه به عروس خانومم کنه ،،،ماشالا ماشالا

کلاس داشتم تا اونا میخاستن جمع کنن برن منم با عجله از خونه زدم بیرون.پسره هم با ماشین خودش داشت میرفت ..رسیدم سر دوتا کوچه اونورتر .دیدم داره یکی بوق بوق میزنه به یه دختره که اتفاقن دختره دوستمون هم بود...فک میکرد از خونمون دور شده دیگه معلوم نی.خخ😂😂

❤«بعضی ها هرجا ک میرند موجب شادی میشند/دیگران هروقت ک برند!/❤

خواهر شوهرم میگفت واسم خواستگار اومده بود.تو حیاط یه خروس داشتیم...در ورودی رو به حیاطم باز بود...خواستگاره اومد خیار پوست بگیره یدفه خروسه پرید خیارو قاپید و در رفت...حالا ما بدو خروس بدو که بندلزیمش بیرون....پدر شوهرم فرداش خروسو ذبح کرده بود

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...
یه پسره اومد خاستگاری خاهرم.از اول تا اخر سرش پایین بود و لال... ماها همه خانواده خود پسره  می ...

وااای😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خواهر شوهرم میگفت واسم خواستگار اومده بود.تو حیاط یه خروس داشتیم...در ورودی رو به حیاطم باز بود...خو ...

ای وای خدای من😂😂😂