2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از خواستگارم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 28345 بازدید | 541 پست
من منظورشو نفهمیدم؟ عروس دختر نمیشه یعنی چی؟

مادر شوهر مادر نمیشه

عروسم دختر نمیشه

واین یک واقعیت بزرگه😉

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
وای نه ما تازه ۱سال و ۳ماه که دوست بودیم ۴ماه دوران اشنایی داشتیم ۲ماه نامزد بعد عقد😃

اوووووه خوشبحالتون من با شوهرم یک و نیم ماه دوس بودم بعد عقد کردیم 7ماه نامزد موندیم بعدش عروسی گرفتیم... داماد ما اهل یه شهر دیگه ست میگفت شماها فقط منتظرین یه پسره لب تر کنه زود میگیرینش میبرین محضر اسمتونو میچپونین تو شناسنامتون نه آشنایی نه چیزی     حالا خودش زمین تا آسمون از آبجیم راضیه ها  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیسو با داداش‌غیرتی که داشتی چه دل و جراتی داشتی دختر... چه جوری با همسرت آشنا شدی اونوقت؟

خب پررو بودم😂😂تو ۱سایت اشنا شدم باهاش

بعد دیگه تلفنی بیرون 

البته ما قرارمون دوستی نبود از اول

دیگه کم کم که اشنا شدیم رفتیم جلو نا رسیدیم به ازدواج

راحت نبود با اون داداش ما😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

کپل من وقتی اومد خواستگاریم خیلی اخمو بود وحشتناک خیلی هم چاقالو وسط اون اخم وحشتتاکش چند مزه پروند که من بخندم بعدها بهم گفت خواستم ببینم وقتی میخندی دندونات چطوری هستن بعد که شوهرم شد خیلی شوخ بود اصلا باورم نمیشد این اخموی کپل منه تو جشن نامزدینون فیلمو که دید گفت خاکبرسرم چقدر شکم من گنده اس تا عقد دو ماه وقت داشتیم 10کیلو کم کرد اینقدر خوشگل شد

یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون
وای وسط خنده هام ۱لحظه ناراحت شدم که چقد خز بوده ها😐

بیخیال گیسو شوهر منم هر وقت مهمون رودروایسی دار یا فامیل شوهر که میخواد بیاد کتابامو میاره میچینه تو سالن و رو اپن و اینا خودمو جر میدم ولی قبول نمیکنه التماس میکنه بهشون دست نزنم      

اوووووه خوشبحالتون من با شوهرم یک و نیم ماه دوس بودم بعد عقد کردیم 7ماه نامزد موندیم بعدش عروسی گرفت ...

اره والا😂😂ما اولین خواستگاریمون ۱۳ شهریور ۹۴ بود

عروسیمون ۳ شهریور ۹۵❤

بیخیال گیسو شوهر منم هر وقت مهمون رودروایسی دار یا فامیل شوهر که میخواد بیاد کتابامو میاره میچینه تو ...

وای خدای من😂😂😂

وای يبار گفتن یه خواستگار مذهبيه پول دار میخواست بیاد خواستگاريم ما خونمون حیاط داره تا مامان بابام رفتن استقبالشون منم جا نماز و انداختم وسط اتاق قامت بستم یعنی اونا پشت من نشسته بودن من میرفتم رکوع بعدش بابام ر ی د به هيکلم

من داداش ندارم ولی یه خواهر دارم عین 10تا داداشه اونموقعا که سنم پایین تر بود چند بار ازم گوشی گرفت بیشعور رفت به مامانم گفت😐

جوری پیگیر کارام بود که اگه داداش بود فک کنم اینجوری نبود

کپل من وقتی اومد خواستگاریم خیلی اخمو بود وحشتناک خیلی هم چاقالو وسط اون اخم وحشتتاکش چند مزه پروند ...

میخوام ببینم دندونات چطوری هستن😂😂😂😂😂

وای خدا مردم از خنده

کپل من وقتی اومد خواستگاریم خیلی اخمو بود وحشتناک خیلی هم چاقالو وسط اون اخم وحشتتاکش چند مزه پروند ...

😂😂😂

یه نفرو تصور کن که داره خودارضایی میکنه قیافشو تصور کن    

وای نمیری😂😂😂