2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از خواستگارم بگم

28310 بازدید | 541 پست

یه خواستگار داشتم که فقط مامانس منو دیده بود. یه روز بعد از ظهر اومدن خونمون که به همراه اقا پسر😒😒

خلاقه ما رفتیم تو اتاق حرف بزنیم که یهو برق رفت. دیگه ما تو همون تاریکی نشستیم به صحبت کردن. البته تاریکم نبودا چون بعد از ظهر بود.

تا وقتی که برق قطع بود حرفای عادی میزدیم و از خودش میگفت. تا اینکه یهو برق اومد از این رو به اون رو شد. واسه اینکه منو از خودش سرد کنه بهم میگفت ما فقیریم وضع مالی خوبی نداریم😩 منم میگفتم اشکال نداره.دوباره میگفت ما شبا نون و پنیر میخوریم😒 منم میگفتم ما هم همینجوریم، 😂😂   باز میگفت ما برنج زیاد نمیخوریم یعنی پول نداریم برنج بخریم😞 منم با کمال پررویی میگفتم اره ما هم کم برنج میخوریم😁😁 خلاصه هر چی میگفت منم میگفتم اره ما هم مثل خودتون هستیم. از من خوشش نیومده بود اینارو میگفت که من دمم رو بزارم رو کولم و در برم ولی من خدا زده و خنگ (حالا به کاری که کردم فکر میکنم خجالت میکشم) اصلا عین خیالم نبود که داره از رو عمد اینارو میگه.

بعدشم مامانش اینا که زنگ زدن نظرمونو بپرسن مامانم گفت دخترم میگه نه، البته اگه من نمیگفتم نه اونا صد در صد میگفتن جوابمون منفیه.😁😁 گفتم بزار خودم بگم نه  ابروم نره.

حالا که یادش میفتم حرصم میگیره

پسره ی بیشعوووور، فقط میتونم بگم تو لیاقت منو نداشتی😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه بودم الان خودکشی کرده بودم شک نکن.  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

خدا نکشتت   ببین تاریک بوده اولش خوب ندیده تت ۰ برقا اومده با وضوح اچ دی دیده نپسندیده۰ یعنی عشق و نفرتش به به کلید خاموش روشن برق وصل بوده نکبتت۰ ولی خوب زدید تو پوزشون خوشمان آمد  

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!