2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از خواستگارم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 28344 بازدید | 541 پست

یه بارم یه خواستگار برام اومده بود مامانش هی تعریف که پسرم قد بلنده خوشتیپه اجتماعیه قرار شد بیرون یه قرار بزاریم با مامانامون همو ببینیم رسیدیم هتل من هی نگاه میکردم ببینم پسر خوشگل خوشتیپ میبینم دیدم نه فقط یه آقای کچل چاقالو زشت با یه خانومه نشستن به مامانم گفتم وای مامان نکنه اینان اگه اینا باشن من برمیگردم و دقیقاااا همونا بودن من مامانم وا رفتیم قشنگ بعدشم آقاه راست راست بهم گفت من دوست داشتم زنم دندون پزشک باشه حالا مهندس معماریم بد نیست بعدم بهم گفت به نظرت چقدر پول برای خرجی یه ماهت کافیه منم بچه بودم از دهنم پرید ۴۰۰_۵۰۰ تومن اکنم خندید گفت واقعا؟؟؟من ماهی ۴۰۰ خرج خوراکمه

نشود فاش کسی آنچه میان من و توست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان شما به من يه بهونه بدين كه به يكي كه ٤ ٥ بار اومده خونمون بگم نه

متاسفانه ايرادي هم نداره

ولي خب اصلا به دلم ننشسته

روم نميشه بهش اينو بگم

هرکسی خود داند و خدای دلش که چه دردیست در کجای دلش...
یه بارم یه خواستگار برام اومده بود مامانش هی تعریف که پسرم قد بلنده خوشتیپه اجتماعیه قرار شد بیرون ی ...

😂😂😂😂

چه خوش اشتها بوره آقا خوش تیپه

❤بزرگترین اقیانوس جهان آرام نام دارد...آرام باش تا بزرگترین شوی❤
چه باحال 😂😂😂 منم سر خواستگاري شوهرم رفتيم اتاق برقا رفت البته شد ظلمات  شوهرم پروژكتور گوش ...

تصور کردم حسابی خندم گرفت جه بابای حساسی

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

😂😂😂😂

عضویت ۹۶/۱/۱🌸کاربر قدیمی سایت🌸 تو بعضی از تاپیک ها میگم از ۹۸ اومدم میدونی چرا؟ چون کاربریم ۲ نفرس🌼تو تاپیکای جنجالی و داغ و عکس تگم کنید🌼 کاربری هفتم اممه با شماره مادربزرگم وارد شدم😐😂😂 اگه ترکیدم از شماره خواهر مادربزرگم استفاده میکنم چون دیگه شماره ای نیس که باش نیومده باشم😐😂(دارم راست میگما:)😂 دوستای گوگولی دارم خیلی دوسشون میدارم از ساعت ۱۱ ظهر تا ۱۱:۳۰ ظهر نیستم چون باب اسفنجی داره😐😂۲۳ سالمه 🎁۲۸ اسفند بدنیا اومدم🎁خوبی و بدی دیدید حلالم کنید ترکیدن زمان نداره😐😂حالا لایک لایک لایک لایک لایک لایک😂😐😂😜