2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از خواستگارم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 28344 بازدید | 541 پست
اون موقع اخه نه موبایل بود نه تلگ رام هیچی . سال ۷۶ بود. چند بار زنگ زده بود خونمون باهام حرف بزنه م ...

انگار همه چی دست به دست هم داده که....

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها چند سال پیش یبار واسه دختر خالم خواستگار اومده بود بعد خالم ظرف میوه رو داد ب من گفت از بزرگترا شرو کنم یعنی منظورش این بود از ی بزرگ تر شرو کنم و ب ترتیب ب مهمونا تعارف کنم منم زیگزاگی تعارف میکردم هی سرمو بلند میکردم تو مجلس ببینم کی بزرگتر میرفتم سمت اون همشم بهم‌میگفتن فلانی جا موند منم مصمم ب کارم ادامه میدادم و سخت مشغول بودم 😄 حالا با خودم فکر میکردم دارم ب نحو احسنت کارمو انجام میدم😋

بعد خواستگاری بهم‌گفتن این چ طرز میوه تعارف کردن بود 😐😐😐😐

دقیقا. 

اصلا به گذشته فکر نکن ومقایسه نکن

دیگه کاری نمیشه کرد

ارزو میکنم از زندگی الانت لذت ببری😍😍این فکر کردنا به گذشته فقط باعث میشه ذره ذره خورد بشی

محکم باش قوی باش

از گذشته بیا بیرون برو رو به اینده😍😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بچه ها چند سال پیش یبار واسه دختر خالم خواستگار اومده بود بعد خالم ظرف میوه رو داد ب من گفت از بزرگت ...

وای آیکیو😂😂😂

آره چه ک س ماهيم بود جاتون خالي

پستتو پاک کن

که به خاطر این ۱پست تاپیک نترکه😍😍😍😂

من یبارخاستگاراومد...

بارای اولم بود..

پیراهن وشلوارپوشیدم باروسری روشم چادرسرکردم!

اومدم پیش مهموناوپسره بشینم..

نگوچادرم کج شد😨

یطرفش تابالازانوم یطرفش ولوروزمین😬

حالااین به کنار...

دوتا دکمه ی پایین پیراهنم بازبوده😨😨😨

عین این شل ولا😐

بچه ها چند سال پیش یبار واسه دختر خالم خواستگار اومده بود بعد خالم ظرف میوه رو داد ب من گفت از بزرگت ...

حرکاتت رو تصور کردم ترکیدم از خنده😂😂

من یبارخاستگاراومد... بارای اولم بود.. پیراهن وشلوارپوشیدم باروسری روشم چادرسرکردم! اومدم پیش مهم ...

عینش نه دقیقا خودش😂😂😂

اینو که خوندم حس کردم خودمم شب خواستگاری اینطوری پذیرایی کردم  

وای چه بد بوده