2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از خواستگارم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 28344 بازدید | 541 پست

.

عاقا داداشم یه دوس دختر داشت خیلی  دوستش داشت .مادرش هی پیغام میداد این هفته قراره برا دخترم خاستگاربیاد.یا میگفت پسرعموش ول کن نیست.میگفت ما تا اخر بهار دخترمونو میدیم به یکی از همین  خاستگارای دکتر مهندسش. اقا ما هم تحت فشار رفتیم برا خاستگاری.باباش گفت دخترمو نمیدم ب لیسانسه.گذشته از شکست عشقی برادرم برگشتیم دس از پا درازتر..

تعجبم بعد پنج سال هنوز دختره شوهر نکرده و تو مجازی دنبال این و اونه..با اونهمه خاطرخاه دکتر مهندس😜

❤«بعضی ها هرجا ک میرند موجب شادی میشند/دیگران هروقت ک برند!/❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

. عاقا داداشم یه دوس دختر داشت خیلی  دوستش داشت .مادرش هی پیغام میداد این هفته قراره بر ...

از این جا رونده از اون جا مونده شدن😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یدفه خاستگاراومد..

پسره خودش پیراهن چسبون..

موی بلندناخن دراز😐

اومد رک توصورتم نگا کرد..

شماچراچادرت نازکه😨

بعدم گفت شماچرا بمن نگاه نمیکنی😨

میخاسم بگم ازبس توبمن خیره ای من روم نمیشه بت نگاکنم خب😬😬😬

اینو که خوندم حس کردم خودمم شب خواستگاری اینطوری پذیرایی کردم     وای چه بد بوده

حالا من اصلا حس بدی نداشتم تازه بعد میوه تعارف کردن داوطلب شدم واسه بردن سینی چای 😂 

ولی دیگ اونو نزاشتن من ببرم 😆

حالا من اصلا حس بدی نداشتم تازه بعد میوه تعارف کردن داوطلب شدم واسه بردن سینی چای 😂  ول ...

اونو اگه میبردی قطعا میریختیش رو داماد😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

منم یه بار یه خواستگار داشتم از اون پر مدعاها( حالا خوبه هیچی نداشت)، منم حرفاش حوصلمو سر برده بود( خیلی حرف میزد)  و اصلا بهش نگاه نمیکردم ولی یه دفعه به خودم اومدم دیدم به جایی که نباید خیره شدم 

هیچی دیگه رفتو خبری ازش نشد(:

البته شمارشو فرداش بهم داد ولی هیچ وقت بهش زنگ نزدم نمیدونم کلا هدفش چی بود خخ

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

یه خواستگارمم واقعا نمیدونم چطور از من خوشش اومده بود. خیییییلی قیافه اش عالی بود. ولی خدایی عقل نداشت  همکار بود. 

اومده بودن خواستگاری هی مادرش به دختراش میگفت خانم دکتر خانم دکتر هی پسر به خواهراش میگفت خانم دکتر.... بدجور جو دکتر بازی گرفته بود اینارو. آخرش داداشم ازشون پرسید دکترای چی دارن؟ معلوم شد همه از دم دیپلم هستن شووووراشون دکتر هستن  

داداشمم شروع کرد از مدارک بالای خانوادگیمون براشون گفت. 

خیلی بدم اومده بو مثل عقده ای ها... الکی هی کلاس میذاشتن

صورتم اون موقع ها جوش داشت حالا پوست طرف آیینه بودا. بعد از رفتن خانواده اش یه بارم اومد تنهایی حرف زد میگفت من خودم هیچ مشکلی ندارم ولی خواهرام میگن جوشاش میره؟!!

گفتم وا مگه جذامه جوش دیگه. به خواهراتون بفرمایید نه نمیره.... 

یه مدت بعدم با یه خانم دکتری ازدواج کرد. لابد دیگه الان خواهراشم داداشی شون رو آقای دکتر صدا میکنن  

برام هیچ حسی شبیه تو نیست 

من اینو بگم یه پسری بود ۳۰ ساله اش بود مثلا میخواست نظر من قبل خواستگاری بدونه اقدام کنه بعد من خیلی شیک گفتم نه بعد حالا از وجناتش میگفت مثلا بابامم مغازه دار خودم مثلا این دارم اون دارم منم همین طوری😩😩😩😩اخرش گفت نظرتون چیه میشه شماره پدر داشته باشم بازم من نه😩

از این جا رونده از اون جا مونده شدن😂

بیچاره داداشم .چقد حرص خورد میزد خودشو میگفت دارن میبرنشششش،چیزی نمونده داره عروس غریبه ها میشه عشقممم😂😂😂

الان میگه چقد خل بودم.خخخ

❤«بعضی ها هرجا ک میرند موجب شادی میشند/دیگران هروقت ک برند!/❤