2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از خواستگارم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 28344 بازدید | 541 پست
با خانوادش چند باری اومده بودن خونمون . رفت و امد فامیلی داشتیم. بعد یادمه یک روز تو اتاق با خواهرها ...

حالا ما خوبه خواستگارامون همه داغون وبخت برگشته بودن نه تنها دلمون واسشون نمیره بلکه تصورش هم واسمون وحشتناکه😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
یه خواستگار داشتم با هم که صحبت میکردیم یه عالمه برگه دستش بود هی ازم سوال میکرد. مثلا میپرسید به نظ ...

خخخخخ منم یه مورد خواستگار داشتم مودش خیلی مذهبی بود موقع اومدن کلی سوال نوشته بود باورتون نمیشه ده صفحه ای میشد یاد امتحان نهایی مدرسه افتادم هم چهار گزینه ای داشت هم جواب کوتاه هم تشریحی  و جای خالی فقط صحیح غلط نداشت منم جواب منفی دادم بعد زنگ زده بود میگفت امیدوارم جانب امانت رو رعایت کنید راجب اون برگه ها منم گفتم نخیر فردا میدم روزنامه های کثیرالانتشار چاپ کنن

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خانوادش چند باری اومده بودن خونمون . رفت و امد فامیلی داشتیم. بعد یادمه یک روز تو اتاق با خواهرها ...

خوب بود یکم تلاش می کردن یا حتی خواهراش ی کلام به تو می گفتن ببینن نظرت چیه...

ببینن مامانت رد کرده یا تو نخواستی...

خخخخخ منم یه مورد خواستگار داشتم مودش خیلی مذهبی بود موقع اومدن کلی سوال نوشته بود باورتون نمیشه ده ...

کاش پخش میکردی😆

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

واااای خدا چقدر خنده دارین 😂😂😂😂😂

دامن رو شلوار ؟!!😦😕 ولی فقیه ! 

ولی خوبه بعضیا تو همون جلسه خواستگاری خودشونو نشون میدن وگرنه .... 😱

هیچﮐﺲ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻋﺎﻗﻞ ﻧﻴﺴﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻨﺪ!
خوب بود یکم تلاش می کردن یا حتی خواهراش ی کلام به تو می گفتن ببینن نظرت چیه... ببینن مامانت رد کرده ...

موافقم

نه عزیزم این دیگه قسمت و اینها نیست. مامانم خودش رو صاحب من میدونست و اینکه حق داره به جای من تصمیم ...

قربونت بشم غصه نخور توروخدا این شبا دعاکن روزگار بر وقف مرادت بشه منم دعاتمیکنم حتما امشب برامنم دعاکن

کاش پخش میکردی😆

اره واللا تا یه مدتم داشتمشون هی میخوندم میخندیدم تازه تو بعضی از سوالاش حدیث هم نوشته بود نمیدونم واقعا فازش چی بود 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
اره واللا تا یه مدتم داشتمشون هی میخوندم میخندیدم تازه تو بعضی از سوالاش حدیث هم نوشته بود نمیدونم و ...

وای چه ازار دهنده

موافقم

اون موقع اخه نه موبایل بود نه تلگ رام هیچی . سال ۷۶ بود. چند بار زنگ زده بود خونمون باهام حرف بزنه مامانم اجازه نداده بود. یادمه یک بار از کلاس زبان اومده بودم. اومده بود خودش تنها خونمون. رفتم لباس عوض کردم اومدم تو اتاق پذیرایی. کتابم رو برداشت گفت خیلی خوبه زبان میخونی تا اومد سر حرف رو باهام باز کنه داییم مثل اجل معلق پرید وسط. 

خاطر خواستگاری نیست يبار بچه بودم مامانم منو فرستاد مغازه کنسرو ماهی بخرم رفتم حالا مغازه ام شلوغ ی ...

وااای😐😐😐😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂