2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از خواستگارم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 28344 بازدید | 541 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسری که اومد خواستگاری تو اتاق حرف میزدیم خیلی ریلکس بود میوه پوست میکند همش به منم میداد منم میزاش ...

😂😃😃😃😂😂😂😂

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

با شوهرم دوست بودم اسم دوس پسر قبليم امین بود اشتباه صدا زدم این بنده خدا رو امینم این دیگه آبرو واسم نزاشت آخر گفتم تو آنقدر پسر خوبی هستی امانت داری به من دست درازی نمیکنی بهت گفتم امین از اون موقع مجبورم تو خونه یه موقع هایی امینم صداش کنم  

شوهر منم ک اومد خاستگاری..رفتم اشپزخونه چایی بیارم دیدم صدای گریه و های های میاد،،،ترس برم داشت دوان دوان اومدم پذیرایی..دیدم مادرم و شوهرم تو جمع نشستن از معجزات حضرت علی تو زندگیشون حرف میزنن و هی ب هم میگن ...راست میگین.مو ب تنم سیخ شد..باز صدای گریه..

خاستگاری نبود ک جلسه روضه یا هیعت بود دقیقن

❤«بعضی ها هرجا ک میرند موجب شادی میشند/دیگران هروقت ک برند!/❤

با شوهرم که دوست بودم مدعی بودم که من خیییییلی روانشناسم

۱بار زنگ زد گفت دوستم ۱مشکلی داره حلش کن

گفتم اوکی گوشی رو بده بهش🤓

دوستش گفت با ۱دختره دوستم بهم میگه یا میای خواستگاری یا کات کنیم

جیکار کنم‌‌؟

منم گفتم این خانم داده با دست مس میزنه با پا پیش میکشه که شما رو مجبور کنه بری خواستگاری.شما اهمیت نده

خلاصه من و شوهرم که عقد کردیم

پسره زنگ زد شوهرم گفت عقد کردم با دختره😐خاک بر سر به حرف منه روانشناس گوش نداد😂عید رفتم خونشون روم تو روش افتاد خجالت کشیدم با خودم گفتم جمیدونستم زود میخواد بره بگیرش منم اینقد از دختده بد گفته بودم😂

الان عقدن ودختربشدت پولیکیه

دیروز اومده درمعازه به شوهرم گفته دیکه نمیتونم تحمل کنم😎گفتم میخواست بگی حقته وقتی گوش به حرف خانم روانشناس نمیدی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
با شوهرم دوست بودم اسم دوس پسر قبليم امین بود اشتباه صدا زدم این بنده خدا رو امینم این دیگه آبرو واس ...

خخخخخخ چقد ضایع اونم صد در صد باورش شده

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی