2777
2789
عنوان

اونایی که بسیجی هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 1944 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر بسیجی دانشگاه ما رو حراست توی پایین ترین و تاریک ترین طبقه دانشگاه در حال معاشقه با برادر گرفت ...

امثال  شماهام‌با این مثالای فیک‌و‌ پوچ  سعی دارید این قشرو‌تخریب کنید انگار بقیه غیر بسیجی و‌ غیر چادریا  درحال عبادت و کارهای نیکن 

عقل و‌ شعورتونو‌زیر سوال نبرید  

چه سوال هایی میکنین  چه ربطی بی این دوتاس؟

حتما ربطی داره که میگم😂

منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆
الان شما از کجا میفهمی اونی که جواب میده بسیجیه اونور تو تاپیک بی‌حجابی ، دفاع می‌کنه  اینور ...

دیگه چی کار کنم راه دیگه ای هست بفهمم راست میگن یا نه

منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆
حتما ربطی داره که میگم😂

🤷‍♀️🤔😂

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

امثال  شماهام‌با این مثالای فیک‌و‌ پوچ  سعی دارید این قشرو‌تخریب کنید انگار بقیه ...

خدا میدونه که حقیقت رو گفتم اگر من دروغ گفتم بدترین روزم باشه اگر شما قضاوت کردی بدترین روزت باشه

⁦♥️⁩