2789

عزیزان ، چه کار هایی تو خونه باعث گرم تر کردن روابط زناشویی میشه؟

چه جوری من خانم جذاب تری برای شوهرم باشم؟

ممنون بابت پست هاتون

من که خودم خیلی آرومم تو خونه. سعی میکنم احترام شوهرمو حفظ کنم . دارم تلاش میکنم بتونم احساساتم و خشممو کنترل کنم رفتار یا حرفی نزنم پشیمون بشم 

پروازی ام . زنده باد کاپیتان و بچه ها ❤️۶۵۰❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

علاوه بر  مرتب و تر و تمیز بودن

اخلاقِ خوب

شوخی و توجه به همسر 

نگاه کردن به همدیگه موقع صحبت کردن 

و گوش کردن به مشکلاتی که براشون پیش میاد

از هردو سمت یعنی هم زن هم مرد باعث گرم تر شدن روابط میشه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

اینکه بیرون از خونه با حجاب باشید وبا هیچ نامحرمی گرم نگیریید.

وقتی شوهر میاد  ،اول لباس عوض کنید وبعد،برید جلو آینه  آرایش کنید. تا بفهمند فقط برای دل اونها این کار را انجام میدید.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

من که خودم خیلی آرومم تو خونه. سعی میکنم احترام شوهرمو حفظ کنم . دارم تلاش میکنم بتونم احساساتم و خش ...

استرس و خشم کنترل کردنشون واقعا سخته...مخصوصا وقتی تفکراتش مخالف من باشه ،چه جوری مدیریتش کنم؟

اینکه بیرون از خونه با حجاب باشید وبا هیچ نامحرمی گرم نگیریید. وقتی شوهر میاد  ،اول لباس عوض ک ...

با حجابم،ولی بیرون خانمای بی حجاب و که میبینم میگم نکنه من برای شوهرم  جذاب نباشم🫠😓

اگه عاشقت باشه هرجور باشی عاشقته حتی با بیرژامه بگردی 

عاشقت نباشه زیباترین زن دنیا هم باشی به چشمش نمیای 

ولی کلا سعی کنید احترام بزارید بهم. وقت بزارید برای هم 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
با حجابم،ولی بیرون خانمای بی حجاب و که میبینم میگم نکنه من برای شوهرم  جذاب نباشم🫠😓

نه، اگر بی حجاب باشیم ونگاه مردی به ما بیفته واز اندام ما حتی ناخواسته لذت ببره، 

خواه ناخواه زنی تو زندگیمون پیدا میشه که شوهرمون بهش نگاه کنه.

این را به شدت بهش معتقدم، هر دست بدی همون دست پس میگیری. حتی مراقب افکارمون باشیم که دنبال مردهای دیگه نره.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین