2777
2789
عنوان

به پا دوس پسرم بمونم یا ازدواج کنم؟

2654 بازدید | 68 پست

سلام اول اینکه برا خودم نیست واس دوستمه

سه ساله‌ با ی پسری هست پسره طوری که رفتار میکنه و میگه دوستمو دوس داره دوستم هرکاری میکنه پسره به خانوادش نمیگه همش میپیچونه‌ میگه الان نمیتونم بگم شرایط ندارم در حالی که کارمنده دوستم میگه حداقل ی حلقه نشون بیار تا چند سال دیگه عقد و عروسی کنیم  میگه نه ابرومون تو فامیل میره و اینکه پسره فامیلشونه‌ همش از دوستم در خواسته رابطه میکنه عکس نود میخواد چکار کنه بنظرتون بخاطره اینکه دوستم قبول نکرده بود رابطه رو تا دو هفته با دوستم قهر بود 

ازدواج کنه یا بمونه خواستگارش خیلی خوبه از همه نظر

۸/۱۲/۱۴۰۲❤️🤪💍💓پروفایلم خودم هستم کپی🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قاطعانه به پسره بگه بیاد جلو تا یکی دوماه دیگه 

و بگه نیومدی کات 

و بعدش بره ازدواج کنه 

دوست پسرش واسه سواستفاده دختره رو میخواد

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

ازدواج کنه 

از این پسر براش شوهر بیرون نمیاد در آخر شاید مجبورش کنه رابطه داشته باسن و بعدم ولش کنه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

این سوال کردن داره ؟؟

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   

این نود و رابطه میخواد.این پسره بگیر نیست بدبخت نکنه خودشو 

فردا باهاش ازدواجم‌کنه بازهم اعتمادی نیست .حالا پسره هیچی اینی که از دوستت عکس نود میخواد قطعا از دخترای دیگم‌گرفته و دیده و چه بسا 🚿💦

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲