2777
2789

تنها خواهشی ک ازتون دارم

خوندنِ ی آیت الکرسیِ ؛ یا تعدادی صلوات

برای رسیدن ب خواسته ی قلبیمهِ❤

•| بعد از آن ذکر مربوط

ب مشکلتون رو ازم بخوایید ؛

خونه دار شدن

بچه دار شدن

مهر و محبت

برگشت معشوق

باطل کردن دعا و طلسم

قبولی در کنکور

امتحانات

گواهینامهِ

شفایِ بیمار

دفع دشمن

وسواس فکری

افسردگی

مطیع شدن همسر یا ..

خوش اخلاقی

و .. |•

بعد از گرفتن ذکر و خوندن آیت الکرسی یا فرستادن صلوات لطفا اعلام کنید دوستان🌱

bazrhaye_barakat / بذرهایِ برکت 

این هم آیدیِ کانال ماست در ایتا ک قبلش @ اضافه کنید و میتونید اونجا هم عضو بشید ؛
 اونجا هم میتونید ازشون ذکر بخوایید و اینکهِ
 چله های گروهی برداشته میشهِ
دعای دسته جمعی
ترک گناهان
خواندن نماز اول وقت
و هم اینکهِ میتونید باهم صحبت کنید ..

من منتظر خوش خبریتون هستم عزیزای دل
خوشحال میشم بعد از اینکه به خواسته ی قلبیتون رسیدین
بیاین و اینجا بیانِش کنید🦋 .. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام به کار پیدا کنه بیکاره ترو خدا دعا کنید براش 😔

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

دعا برای جور شدن پول خانه 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

آشتی با شوهر

بسم الله
نیت شدهِ و
بسیااار مجرب
برای آشتی بین زن و شوهر
برگشت شخص قهر کرده
رفع دلخوری و ناراحتیِ طرفین

¹ از ختم ۳۱ مرتبه ایه ۱۱۵ سوره انعام و ۱۰۰۱ مرتبه ذکر یا ودود
جهت آشتی بارها حاجت گرفتم |
² 1بار تا 40 روز سوره مزمل
11بار سوره ضحی رو بخونه برا بازگشت هر روز انجام بده |
³ اگر با فردی قطع ارتباط کرده اید و وی از شما دلخور است اما به او دسترسی ندارید می توانید از دعای آشتی بین دو نفر از راه دور استفاده کنید :
برای اثر گذاری بیشتر این دعا را ۱۴ مرتبه بخوانید و هنگام وزش باد فوت کنید تا بوسیله جلب محبت فرد مورد نظر دل او را بدست آورید ؛

« إِنَّ رَبَّکُمُ اللَّهُ الَّذِی خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ فِی سِتَّهِ أَیَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَىٰ عَلَى الْعَرْشِ یُغْشِی اللَّیْلَ النَّهَارَ یَطْلُبُهُ حَثِیثًا وَالشَّمْسَ وَالْقَمَرَ وَالنُّجُومَ مُسَخَّرَاتٍ بِأَمْرِهِ ۗ أَلَا لَهُ الْخَلْقُ وَالْأَمْرُ ۗ تَبَارَکَ اللَّهُ رَبُّ الْعَالَمِینَ. ادْعُوا رَبَّکُمْ تَضَرُّعًا وَخُفْیَهً ۚ إِنَّهُ لَا یُحِبُّ الْمُعْتَدِینَ. وَلَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ بَعْدَ إِصْلَاحِهَا وَادْعُوهُ خَوْفًا وَطَمَعًا ۚ إِنَّ رَحْمَتَ اللَّهِ قَرِیبٌ مِّنَ الْمُحْسِنِینَ. »

خونه دار شدنمون

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

مطیع شدن همسز😄

نیت شدهِ
بسیاار مجرب
مطیع شدن
حرف گوش کردن همسر
حرف شنوی

۱۴ مرتبه نادعلی
۱۰۰ مرتبه صلوات بخونید به نیت مطیع شدن علاقمند شدن و حرف گوش کن شدن ..

روزی ۱۰۰۱ بار ذکر یاودود تا ۴۱روز (تونستین روی شربت هم بخونید بهشون بدین هم خوبه)

روزی ۱۰۰ بار آیه ی ۹ سوره ی یس تا ۴۰ روز