2777
2789

سکته مغزی بخاطر گرفتگی وپارگی عروق مغزیه،  یسری علائم های اختصلصی داره که همه مرذم تقریبا میدونن مثل، تغیرات صوذت، فلجی و شلی دست وپاها،  مشکل در تکلم وبلع و...  اما یسری نکات مهم وجود دارد که دونستنشون خالی از لطف نیست، 

۱.. زمان واسه شناسی خیلی مهمه، هر یک دقیقه هم حیاتی ومهمه پس نکبن بهترمیشه و.. چون همبن دیروز هرکاری کردبم طرف حاضر نبود ک مادرشو ببریم چون اعتقاد داست خوب میشه و تنش عصبیه... 

یسری علامت  ها مثل عدم تعادل در افرادر ک پرخژر هیتند مثل سن بالا،  دیابت ها، فشار خونی ها جدی بگیرین 

هبچ. وقت کسی ک علامت سکته داره بهش قرص فشار تا رسیدن  ب بیوارستان ندین، چون میتونه بدترش کنه،  

وقتی میبینن بلع نداره، خورلکب ونوشیدنی بهش ندین ک بخواین تستش کنین چون باعث خغگی میشه

اگه بیهوش شد وترشحات داره. به سمت چپ ب پهلو  قرار بذین.. 

هیچ وقت تو اون لحظه بفکر پول بیماریتان و.. نباشید چون میشه پولو یکاری مرد پبی سلامتی ن، چون دلشتم بخاطر نداشتن پول باوجود سکته کردن حاضر نبود زنگ بزنه اورژانس و... البته بند اخر گریه داره 

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!

خدا برا هیچکس نخواد 

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
خدا برا هیچکس نخواد 

ایشالا

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش تو نی نی سایت مثله شما زیاد بودن که همچین اطلاعاتی بدن به بقیه نه این تاپیک های آبکی که میزنن

اگه یه روزی برگشتم نی نی سایت یا با کاربری دیگه ای اومدم  بدون هیچیم تو دنیا درست نیست ،،،یا حق خداحافظ                 

با سلام . ببخشید یه شرح حال میدم  اگه وقت کردید جواب بدید ممنون میشم . من خانم ۴۴  ساله . 

دیابت . فشار خون تاالان نداشتم . یهویی درعرض چند ثانیه احساس میکنم کل سیستم بدنم به هم می ریزه .اولش یه مقدار دستان مخصوصا سر انگشتای دستم مور مور میشه بعد یه مقدار سرگیجه یه حالت تهوع ‌ بعد قلبم شروع به تپش میکنه  . بعد سرم میگیره !!! اصلا قابل توصیف نیست یه فشار بدی به سرم وارد میشه انگار خونی که وارد سرم میشه با فشاره . !!! رگهای گردنم  میگیره کاملا حالت کسی که میخواد بمیره  . یه شب که خیلی شدید بود واروژانس اومد  بیمارستان بردن نواد قلب گرفتن و گفتن مشکلی نیست . خودمم هم بعدا که وکتر قلب رفتم اکو دادم گفتن مشکلی نیست .  آزمایش دادم کم خونی فقر اهن خیییلی شدید دارم . اینا علائم می تونه از کم خونی باشه ؟ کدوم متخصص برم ؟ممنون  میشم ج بدید .