2777
2789

برای کسایی که ریزش مو دارت یه چیزی بگم 

حنای بی رنگ بگیرید با اب جوش بزارید ۱۰ مین ۱۵ خیس بخوره داخلش روغن زیتون روغن آرگان و دوتا زرده تخم مرغ بزنید 

بزارید ۲ساعت بمونع من بیشتر نگه میدارم 

موهاتون چنان رشدی میکنه خودتون کف کنید 

جاهای خالی پر میشه موهاتون رنگش براق میشه 

هفته ای یکبار 

دیگه رلحترین راهش رو یادتون دادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه هر چی قسمته همون میشه 

ولی دفعه بعدی اصلا نقاط ضعفتو به زبون و به رو نیار ببین اصلا اخلاق و فرهنگ و خانواده و ... بهم میاین بزارین کمی بگذره و چند وقت باهم باشی اونوقت اگه مورد خاصی داشتین که ممکن بود بعدا بفهمه و رو رابطه و زندگیتون تاثیر مخدب داشته باشه مطرح کنین و بعد بسپرین سرنوشت 

من یک دختری رو می‌شناختم حدود بیست سال پیش خواستگارش که موقعیت خوبی هم داشت شب بله برون زنگ زدن و کنسل کردن طفلی دختره کل فامیلش رو دعوت کرده بود و خانواده پسره دیر کردن و زنگ زدن و کنسل کردن کلا 

مشکلشون فکر میکنی چی بود ؟این بود که دختره که عین قرص ماه زیبا بود زیر چونه اش موی زائد داشت 

اون خواستگاری بهم خورد و پسره رفت زن گرفت و دختره هم یک سال بعد با یادم باشخصیت و تحصیلکرده ازدواج کرد و رفت انگلیس برای ادامه درسش و الان اومده ایران و خوشبخته الانم که نگاه دختره میکنی از زیباییش به وجد میای 

ببین آدمها نمیدونن زندگی و قسمت چی براشون داره 

زندگیتو بسپار به خدا