[QUOTE=336900019]طلای آب شده بهتره سکه حباب داره ولی آب شده رو هم از جای آشنا و مطمعا بخر بعضیا قاطی ...
عزیزم من از ی اشنا ک طلا فروش سوال کردم گفت برای سرمایه گذاری طلای شکسته بخرین چون سکه حباب دارع طلای اب شده هم باید اشنا داشته باشید ک ناخالصی نداشته باشه
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من از ی اشنا ک طلا فروش سوال کردم گفت برای سرمایه گذاری طلای شکسته بخرین چون سکه حباب دارع طلا ...
ناخلاصی برای چیه مثلا من برم هر ماه چند گرم طلای آب شده بخرم آخرش بشه ۱۰۰ گرم یا پول میگیرم ازش به قیمت طلای روز یا به اندازه ۱۰۰ گرم طلا میخرم که پول مالیات و اجرت باید اضافی بدم ، اینجوری هم تاثیر داره یعنی شاید باز سرت کلاه بزارن؟
ناخلاصی برای چیه مثلا من برم هر ماه چند گرم طلای آب شده بخرم آخرش بشه ۱۰۰ گرم یا پول میگیرم ازش به ق ...
ممکنه تو طلاب اب شده هر چیزی قاطی کنن ک اصلا متوجه نشی موقع فروش خود طلا فروش میفهمه و این میشه ضرر
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
سلام استارترجان لکه بینیت قطع شد ؟منم هفته هشت هستم چندروزلکه بینی دارم امروزصبح کم شده بوداماالان ب ...
سلام عزیزم متاسفانه برای من نموند سقط شد ، البته من از اول لکه بینی داشتم خون قرمز بود بعضی وقتا حتی سیاه هم بود شما بد به دلت راه نده انشاالله بارداری بسلامتی تموم بشه نی نی بیاد بغلت