2777
2789
عنوان

دلم برای بچم تنگ شده بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2562 بازدید | 43 پست
چجوری کنار بیام ۷ سال تنهای با بدبختی و نداری بزرگش کردم 

سخته.با یه مشاور صحبت کن 

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

وقتی بچت حاضر نیست بیاد شما هم غصش رو نخور

سه ماه و نیم حضانتش با پدرش شده چرا بچم بی معرفت شد مادر ۷ سالشو به پدری که نمی خواستش ترجیح داد

چه کسی موهاي طفلم را پس از من مي زند شانه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواجمون موقت بود منو از خونه بیرون کرد 

ادواج موقت؟ چطور موقت این همه سال بودی که پسر مدرسه رو داری ازش؟ نگران نباش. بزو دم مدرسه ببینش. زمان حلال خیلی مسائله. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
سه ماه و نیم حضانتش با پدرش شده چرا بچم بی معرفت شد مادر ۷ سالشو به پدری که نمی خواستش ترجیح داد

بچه اینجوریه یه هفته بگذره یادش میره آدمو تازه حتما کلی هم درموردت بد گفتن ولی بنظرم اگه بچتو میخوای کوتاه نیا شده هرروز برو دم خونه،دم مدرسه تا ببینه بیخیالش نشدی 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
ادواج موقت؟ چطور موقت این همه سال بودی که پسر مدرسه رو داری ازش؟ نگران نباش. بزو دم مدرسه ببینش. زما ...

اره موقت بود بچه رو نگه داشتم 

مدیر مدرسه فهمیدن دیگه روم نمیشه برم ببینم 

وقتی منو می بینه پسرم فرار میکنه ازم

بچه اینجوریه یه هفته بگذره یادش میره آدمو تازه حتما کلی هم درموردت بد گفتن ولی بنظرم اگه بچتو میخوای ...

حتی برای ملاقات هم حاضر نیست بیاد پیشم بد پرش کردن با اینکه اونارو نمی شناخت حالا من شدم غریبه ترین

اره موقت بود بچه رو نگه داشتم  مدیر مدرسه فهمیدن دیگه روم نمیشه برم ببینم  وقتی منو می ب ...

اون وقت چجوری واسش شناسنامه گرفتی؟؟

خانوادت این مدت که صیغه بودی حرفی نمی‌زدن که چرا موقت و عقد نمیکنید؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بعد از ۷ سال گرفتش؟ اونکه بزرگهپس. نگران مباش.البته سخته .خیلی سخته. منم خودم مادرم. دوری از بچه خیلی دردناکه. ولی حتما جاش خوبه که نمیاد. و یا اصلا شاید ترسوندن که باهات ملاقات نکنه. نمیتونی از دادگاه بخوای که قرار ملاقات بزارن که باهاش صحبت کنی. تنها باشی و ببینی مشکل از کجاست

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
اون وقت چجوری واسش شناسنامه گرفتی؟؟ خانوادت این مدت که صیغه بودی حرفی نمی‌زدن که چرا موقت و عقد نمی ...

خود پدرش اومد شناسنامه گرفت مشکلی نداشتیم 

پدر مادرم فوت کردن هر دوش 

ازدواجمون موقت بود منو از خونه بیرون کرد 

با ازدواج موقت بچه هم اوردی؟ عجب دلی داشتی

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
اره موقت بود بچه رو نگه داشتم  مدیر مدرسه فهمیدن دیگه روم نمیشه برم ببینم  وقتی منو می ب ...

بعضی از مردها حیلی بی عاطفه هستن. اون خودش ازدواج کرده و زن داره؟ بیخیال پسرت نشو اصلا. هر از گاهی برو سر بزن

بعد از ۷ سال گرفتش؟ اونکه بزرگهپس. نگران مباش.البته سخته .خیلی سخته. منم خودم مادرم. دوری از بچه خیل ...

تنهای باهاش صحبت کردم گفت جام خوبه و نمیاد پیشم خیلی حرف نزد منو دیگه نمیخواد بچم نمیدونم چیشده بهش

حتی برای ملاقات هم حاضر نیست بیاد پیشم بد پرش کردن با اینکه اونارو نمی شناخت حالا من شدم غریبه ترین

چی بگم 

بچه های خودم همین سنی هستن دلم گرفت کلا 

شاید ترسوندنش 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
بعضی از مردها حیلی بی عاطفه هستن. اون خودش ازدواج کرده و زن داره؟ بیخیال پسرت نشو اصلا. هر از گاهی ب ...

نه ازدواج نکرده 

کجا ببینمش دوس نداره بیاد پیشم حرف نمیزنه فرار میکنه 

کارم شده گریه تنهام خستم دیگه توان ندارم بجنگم 

نه ازدواج نکرده  کجا ببینمش دوس نداره بیاد پیشم حرف نمیزنه فرار میکنه  کارم شده گریه تنه ...

بچست. نگران نباش. رابطه تون خوب بود؟ برو با پدرش صحبت کن. کوتاه نیا.