2777
2789
عنوان

تخت کنار تخت مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 3850 بازدید | 27 پست
وای مگه می شه با سزارین  درد آدمو می کشه مخصوصا موقع بلند شدن  تخت خیلی راحت تره  ...

بله اوله،ما خونمون سرده مجبورم جلو بخاری بخوابم اتاق خوابمون بخاری نمیخوره،شایدم بخاری دیواری و فقط منو بچه رو تخت بخوابیم

فاطمه جون من سوراخ بین بطنی داره بی زحمت یه صلوات براش بفرسین که سوراخ بسته شه و به عمل نکشه ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینطوری بهتره  اصلا رو زمین نخواب خیلی بده بعد از زایمان  حالا به سلامتی زایمان کردی یاد ...

یادم نره،خخخخ باشه حتما

فاطمه جون من سوراخ بین بطنی داره بی زحمت یه صلوات براش بفرسین که سوراخ بسته شه و به عمل نکشه ممنون

موقع پا شدن بیشترین فشار روی عضلات شکمه

الان که سالمی نمی فهمی ولی بعد زایمان تازه میفهمی شکمت قبلا چقدر کمکت می کرده و خبر نداشتی 

منم نمی دئنستم 

حتی از روی تخت هم می خوای پاشی بهتره کسی دستت رو بگیره البته فقط چند روز اول

دسرکده در خدمت شماست dessertkade@شماره تماس : 09125366967
موقع پا شدن بیشترین فشار روی عضلات شکمه الان که سالمی نمی فهمی ولی بعد زایمان تازه میفهمی شکمت قبلا ...

من احتمالا طبیعی باشه،دوس دارم یعنی

مرسی از کمک همه دوستان 

حالا برم خیابون جامی شاید چیز مناسبی پیدا کردم 

دخترم سرویس خواب کامل داره ولی این یکی جا نداره دیگه 

باید کنار تخت خودم بذارم 

خونمون دو خوابه هست 

اینم ناخواسته شد و بسی گرفتار شدم بچه نمی خواستم دیگه

دسرکده در خدمت شماست dessertkade@شماره تماس : 09125366967
من واسه بچم نخریدم،همین تخت معمولی نوزاد هم میشه حفاظ یه طرفشو درآورد چسبوندش به تخت خودمون، منکه ر ...

مبارکتون باشه

چقدر گرووون😥😥

وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجاً * وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ
من واسه بچم نخریدم،همین تخت معمولی نوزاد هم میشه حفاظ یه طرفشو درآورد چسبوندش به تخت خودمون، منکه ر ...

پیام اشتباهی فرستادم😅

ببشید😊

وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجاً * وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ
من دیروز رفتم سیسمونی و تخت و کمدشو سفارش دادم تو تولیدی ام دی اف تمام پنج تومن برام تموم شد درحالی ...

منم رفتم کارگاه دادم برام درست کردن تمام ام دی اف تخت و کمد و بوفه و دراور شد 2 تومن دوستم همینو از ژیک 4 تومن خرید البته تختش نوجوانه واسه من دومنظورس

منم رفتم کارگاه دادم برام درست کردن تمام ام دی اف تخت و کمد و بوفه و دراور شد 2 تومن دوستم همینو از ...

مال منم دومنظورس خدایی خیلی خوب دراومد عالیه

منمچشمام قبلنا سگ داشت👀 ولی الان رفته تو اخلاقم😐