2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیروز رفتم سیسمونی و تخت و کمدشو سفارش دادم تو تولیدی ام دی اف تمام پنج تومن برام تموم شد درحالی که اگه همونو از سیسمونی فروشا میخریدم ۸ ملیون تموم میشد...به نظرم برو کارخونش سفارشی بده برات بزنن عالیه 

منمچشمام قبلنا سگ داشت👀 ولی الان رفته تو اخلاقم😐
مامان آرش اتفاقا چیز خوبیه شب لازم نیست از جات پاشی برای شیر دادن  چون بچه بهت چسبیده

من واسه بچم نخریدم،همین تخت معمولی نوزاد هم میشه حفاظ یه طرفشو درآورد چسبوندش به تخت خودمون،

منکه راحت بودم واسه شیر دادن نمیخواست از جام بلند بشم

من واسه بچم نخریدم،همین تخت معمولی نوزاد هم میشه حفاظ یه طرفشو درآورد چسبوندش به تخت خودمون، منکه ر ...

اخه من تخت آپادانا داشتم گهواره نوزادی رو 

باز نمی شد میل هاش توی خود تخت بود 

دسرکده در خدمت شماست dessertkade@شماره تماس : 09125366967
اخه من تخت آپادانا داشتم گهواره نوزادی رو  باز نمی شد میل هاش توی خود تخت بود

تخت نوزاد بگیر ام دی اف تا ۵سال هم واسش مناسبه،راحت حفاظ یه طرفشو باز کن،وقتی از شیر گرفتیش دوباره ببندش

قیمتش هم مناسبه زیر یک تومن درمیاد

مامان آرش اتفاقا چیز خوبیه شب لازم نیست از جات پاشی برای شیر دادن  چون بچه بهت چسبیده

من به شخصه بعد زایمان روی زمین میخوابم،راحتتره

فاطمه جون من سوراخ بین بطنی داره بی زحمت یه صلوات براش بفرسین که سوراخ بسته شه و به عمل نکشه ممنون
من به شخصه بعد زایمان روی زمین میخوابم،راحتتره

وای مگه می شه با سزارین 

درد آدمو می کشه مخصوصا موقع بلند شدن 

تخت خیلی راحت تره 

عزیزم زایمان اولته ؟

دسرکده در خدمت شماست dessertkade@شماره تماس : 09125366967