2777
2789
عنوان

۳۹ سالمه اول آشنایی باید سنمو بگم ؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4352 بازدید | 191 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهه هفتاد هستم😅متولد ۷۷ ام

آها گفتم  حالا تازه اولشه   ولی اگه هدفت ازدواجه سعی کن طرفتو قبل ۲۸ پیدا کنی  بعدش کیسها کم میشن و آخرش ناپدید  پسرهای ایرانی معمولا میرن سراغ ۷ سال کوچکتر برای ازدواج

آها گفتم  حالا تازه اولشه   ولی اگه هدفت ازدواجه سعی کن طرفتو قبل ۲۸ پیدا کنی  بعدش ک ...

من موقعیت شغلیم عالیه از اون نظر نگران نیستم الان بخاطر پول همه ادمو میخوان ولی کسی که عاشقت باشه خیلی کمه

آها گفتم  حالا تازه اولشه   ولی اگه هدفت ازدواجه سعی کن طرفتو قبل ۲۸ پیدا کنی  بعدش ک ...

از کجا پیدا کنیم 🤧😂 

شاید قسمت یکی این باشه که تو سن بالا ، عشق رو تجربه کنه و...

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

من موقعیت شغلیم عالیه از اون نظر نگران نیستم الان بخاطر پول همه ادمو میخوان ولی کسی که عاشقت باشه خی ...

مردها کلا منفعت طلبن  برای ازدواج با عقلشون میرن جلو  یا دختره خودش پولداره یا باباش یا کم سن و خشکله  ما فکر میکنیم عاشق شدن  ولی دقیق بشی میبینی همش حساب و کتابه

از کجا پیدا کنیم 🤧😂  شاید قسمت یکی این باشه که تو سن بالا ، عشق رو تجربه کنه و...

توی سن بالا شانس خیلی کمه  پسرها بد بار اومدن  همیشه دنبال کم سن میگردن  اگه سنت بره بالا میگن حتما ایرادی داشته مونده  ظاهرشون امروزیه ولی شدیدا قدیمی ان

عزیزم الان اکثر پسرا یعنی ۹۹ درصد پسرا س ک س رو با جنس مخالف تجربه میکنن از اون عشقای آتشین دارن هوس دارن و .... دیگه زمان قدیم نیست فکر کنی چون مجرد دست نخورده اس ، اتفاقا اونی ک زن قبلی تو شناسنامش پاک تر و قابل اعتماد تره فقط باید تحقیق کنی که چرا طلاق گرفته همین فکرتو عوض کن و مث بعضی مرد ها نگاه نکن من ک اگ مرد بودم ی زن رو ک تازه طلاق گرفته و بجز شوهرش با کسی نبوده رو به دختری که بدون تعهد خودشو به مردهای هوس باز میبازه واس ازدواج ترجیح میدادم چون اون زن پایبند چون زندگی سختی زیاد داره بالآ پایین زیاد داره اگ زن بلد باشه بدون تعهد رابطه داشته باشه پس براش آسون میشه که وقتی زن من هم با کسی رابطه داشته باشه خصوصا وقتی با من ک شوهرشم قهر و ...

عزیزم الان اکثر پسرا یعنی ۹۹ درصد پسرا س ک س رو با جنس مخالف تجربه میکنن از اون عشقای آتشین دارن هوس ...

ببین من نمیتونم کسی که قبلا ازدواج داشته رو حتی برای دوستی و تایم موقت انتخاب کنم چه برسه به ازدواج  احساس بدبختی بهم دست میده   دست خودم نیست   مرد متاهل یا طلاق گرفته خط قرمزمه  پسر بی پول رو میتونم اونو نه