2777
2789
عنوان

۳۹ سالمه اول آشنایی باید سنمو بگم ؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4352 بازدید | 191 پست

بچه ها یه چی تعریف کنم   عصر یه ماشین افتاده بود پشت سرم  ول کن نبود  دیدم داره تصادف میشه زدم کنار اومد کنار پنجره شروع کرد به زبون ریختن  گفتم شما افتادید پشت سر من خطر داره برای بقیه  . گفت شمارمو بزن گفتم باشه بعد نمیرفت ،  گفتم چند سالتونه گفت ۳۷  گفتم متولد چه سالی گفت ۶۳  گفتم جناب ۴۰ سالتونه . بعد گفت من جدا شدم  دو دقیقه نشد گیر داد بریم خونه من ساز دارم و اینا .... یعنی تو عمرم موجود به این داغونی ندیده بودم که در عرض ۲ دقیقه پیشنهاد خونه خالی بده 🤣  حالا من موهام مشکیه  تیپ و آرایشم شیکه ولی جلف نیستم . تا رسیدم خونه بلاکش کردم  با خط دیگه زنگ زد اونم بلاک کردم .  این پسر ۳ بار منو دیده حالا تو مستی یه میلف گفته  اگه امروزی رو دیده بودین جرش میدادین ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبی  فعلا نیاز نداری به تزریق  خدایی  من پوستم خشک بود و نازک  به خاطر همون خیل ...

😐بیخیال من اصلا اینکارو نمیکنم😂من مجردم والا هرچقدم چین و چروک بشم بازم انجام نمیدم خودمو دوس دارم شمام الان حساسی چون حس میکنی سنت بالا رفته حساس نشو

😐بیخیال من اصلا اینکارو نمیکنم😂من مجردم والا هرچقدم چین و چروک بشم بازم انجام نمیدم خودمو دوس دارم ...

نه واقعا صورت من خراب شده بود  هر خط لبخندم ۱/۵ سیسی ژل خورد تا صاف شد