2777
2789
عنوان

۳۹ سالمه اول آشنایی باید سنمو بگم ؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4355 بازدید | 191 پست
این واژه ها از کجا میاد؟ بیچاره خانما دیگه هیچ لقبی نمونده نداده باشن به ما😐😐 حالا مرد ۶۰ ساله ...

باورتون نمیشه بعد از ۳۴ سالگی هر پسری اومده سمتم تا سنم رو گفتم پیشنهاد ناجور داده  امتحان کردم دو بار دروغ گفتم ۶ تا ۹ سال کم گفتم  خیلی مواظب رفتارشون بودن 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقایون معمولا دوست دارن طرف کوچکتر باشه 

بله ولی اونم استثنا داره 

مهم حال خوب آدما کنار همه 

با ادم درست و حسابی معاشرت کنین

بعضی آقا که نمیشه گفت بعضی....دختر ۱۵ ساله هم انتخاب میکنن مثلا 

با اختلاف سن بالا 

دیدم که میگم 

اونم اشتباهه

دختر نوجوون موقع ازدواجش نیست بالای ۲۴ ایما برای دختر خوبه با توجه به شرایط جامعه 

بالای ۳۰ برای پسر

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بله ولی اونم استثنا داره  مهم حال خوب آدما کنار همه  با ادم درست و حسابی معاشرت کنین بع ...

خوب یه مشکلی هم داریم  مردهای همسن من یا متاهلن یا مطلقه که من شدیدا بدم میاد از این دو تایپ 

مجبور نیستی با هرکسی چت کنی که از الفاظ رکیک و زشت استفاده کنن عزیزم الان روابط خیلی آزاد شده آقایون دیگه برای ازدواج نمیان چت و دیت و اینا بزارن مگر اینکه قصد دیگه ایی داشته باشن

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

خوب یه مشکلی هم داریم  مردهای همسن من یا متاهلن یا مطلقه که من شدیدا بدم میاد از این دو تایپ&nb ...

حق دارین 

اما آقای درست و حسابی هم زیاده مجرد

حالا از این واژه میلف بگذریم زیادم بد حرف نزدن

راجع به ظاهر هم خوب نظر دادن عادیه

همین میلف و گفت خراب کرد😂 بعدش که جمع و جورش کرد 

هر چی خیره 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خوب یه مشکلی هم داریم  مردهای همسن من یا متاهلن یا مطلقه که من شدیدا بدم میاد از این دو تایپ&nb ...

انتظار نداشته باش غیر اینا بیاد گلم ماشالله ۴۰سالته پسر ۲۵ساله که بهت پیشنهاد ازدواج نمیده منطقی باش

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

خاهر گلم من پسرم میفهممم الان حسشو همین جوری ک باهاتون چت میکنه ببخشید اینو میگم معذرت میخام دستشم گذاشته روش میماله نکنی اینا روانی و ذهن مریضن ..میلف کلمه درستی نیست ک ب  ی خانم مجرد بگی ب زنای متاهل سن بالا میگم این ببشعور شهوت سگ رو داره

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....