قیافم در حد ۳۱ میخوره با بوتاکس و فیلر و عمل پلک سنمو آوردم پائین از آقایونی که خوشم میاد معمولا ۳۱ تا ۳۳ از آب در میان از مردهای مطلقه یا متاهل خوشم نمیاد اصلا حالا با این تفاصیر که در مورد ازدواج یا مجرد موندن هم زیاد برام مهم نیست شما جای من باشی آشنا میشی سنتو راست میگی ؟ یا میزاری یه مدت بگذره بعد میگی ؟
اگر دو نفر هم و دوست داشته باشن تفاهم داشته باشن سن مهم نیست
واقعا
ایشونم بالای ۳۰ هستن
بچه نیستن که
از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
والا برام مهم نیست فقط عکس العمل آقایون جالب نیست تا سن رو میفهمن فوری میرن تو فاز جنسی& ...
وقتی کسی عاشق یکی بشه یا دوسش داشته باشع هووووس براش مهم نیست اصلاااا حتی بفکرشم نمیاد اصلاااا من خودم با یکی بودم بهمم درخاست داد ولی اصلا تو فکر این چیزا نیودم...اگه گول همینارو بخوری شانسی ک برای ازدواجم داری از دست میدی