2777
2789
عنوان

حالم بده...

247 بازدید | 24 پست

از رفتارش مشخصه اصلا دوستم نداره،ناراحتيم واسش مهم نيست..

نميدونم چرا بهم پيام ميده و رابطه داره مجبورش كردن مگه؟خدفش چيه واقعا نميفهمم

بس كن ايرانى
خدا لعنتشون کنه که ادمو اینجوری بلا تکلیف میزارن یه مشت روانی مریض  بیخیالش شو اینجور ادما فقط ...

اصلا واسم مهم نيستش ،حتي راجبش دودل رو ب منفيم

ولي خيلي زور داره واقعا رفتارش...نميشه ديگه جوابشو ندارم اخه

بس كن ايرانى

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا واسم مهم نيستش ،حتي راجبش دودل رو ب منفيم ولي خيلي زور داره واقعا رفتارش...نميشه ديگه جوا ...

ازش بپرس دلیلشو بهش بگو رفتارش اذیتت میکنه اگه درست شد که هیچ اگه نه که بلاک کن بره من خودمم درگیر یه همچین چیزیم میفهمم چی میگی

ازش بپرس دلیلشو بهش بگو رفتارش اذیتت میکنه اگه درست شد که هیچ اگه نه که بلاک کن بره من خودمم درگیر ی ...

حتى بهم نگفته ك دوسم داره يا ن 

فقط اولين بار گفت ازت خوشم مياد همين

من روم نميشه چيز بيشترى ازين رابطه ازش بخوام فقط رفتارش ازارم ميده و اون واسش اصلا اهميتى نداره 

عوضي خر  اه

بس كن ايرانى
حتى بهم نگفته ك دوسم داره يا ن  فقط اولين بار گفت ازت خوشم مياد همين من روم نميشه چيز بيشترى ...

برو پست اخر منو بخون بابا اینا مریضنن مریض طرف میاد میگه ازت خوشم میاد تو کراشمی یهو میکشه عقب روانین 

حتى روم نميشه بهش بگم واسه چى بهم پيام ميدو زنگ ميزنى چتههههه مرتيكه

خب ملومه روم نميشه بگم دوسم دارى يا ن

مطمئنم ندارههههه

مطمئنم...

من چرا تواين رابطه ام،اصن مگه ميشه بهش گفت رابطه

خدا لعنتم كنه

بره ب درك

بس كن ايرانى
حتى بهم نگفته ك دوسم داره يا ن  فقط اولين بار گفت ازت خوشم مياد همين من روم نميشه چيز بيشترى ...

ببیم ازین پسرا فرااااار کن فقط

دوپاداری دوتادیگ قرض کن فقط فرار کن ازشون دور شو

پیرت میکنن

شکنجه مطلقن اینا

میفهمم چی میگی

فقط فراموشش کن

قلبتو نجات بده قبل ازینکه بدزده و بشکنتش

این ادم نما ها خیلی خودخواهن  فقط به فکر خودشونن  از آین رابطه سمی بکش بیرون وقتی واسش ا ...

افرين دقيقا همينه

خودخواه و مغرور

دورش كلى دختره،نميدونم چرا اصن پاپيچ منه بره ب درك 

من خيلي احمقم...

بس كن ايرانى
ببیم ازین پسرا فرااااار کن فقط دوپاداری دوتادیگ قرض کن فقط فرار کن ازشون دور شو پیرت میکنن شکنجه ...

ديگه جوابشو نميدم،،يني كاش ديگه جوابشو ندم...

بخدا ديوونم كرده ،دوستم نداره مطمئنم نميدونم چشه واقعا نميدونممم

بس كن ايرانى