2777
2789
عنوان

چرا اصفهانی ها انقدر تو عزاهاشون خودشونو داغون میکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما اصفهانی نیستیم

ولی تو عزای جوون از دست داده،یا عزیز نزدیک خیلی بیقراری میکنیم

اتفاقا تعجب میکنم کسی از نزدیکانش فوت میکنه،خیلی ریلکس یا عادیه

من خودم کلا احساساتمو بروز نمیدم ولی داغ عزیز مثل انفجار میمونه،آدم نمیتونه خوددار باشه

ولی کلا روحیات آدما متفاوته

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

لرا هم اینطورین  ما اهوازیا هم همینجور کلا هرکی بیشتر لباس و مو پاره کنه بیشتر دوست داشتن و ار ...

جنوب لر و عرب و بندری همشون همینشکلی ان 

هر چی بیشتر پنجول بکشی و بزنی تو سر و صورت خودت بهتره چون اگه اینکارو نکنی پشتت کلی حرف میزنن😂😑

به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم  

والا کار خاصی نمیکنن

یه بار یکی تاپیک زد همسایمون نصفه شبی داره جیغ میزنه بعد فهمیدن‌ رسمشونه هر کی مرد جیغ بکشن چند ساعت!

(همسایه اش اصفهانی نبود)

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
لرا هم اینطورین  ما اهوازیا هم همینجور کلا هرکی بیشتر لباس و مو پاره کنه بیشتر دوست داشتن و ار ...

دقیقا  ما اهوازیا هرکی خودش بیشتر بکشه.  عزیز تره 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

همشم فیلمه 

خودم بختیاری اهوازم

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

ما اصفهانی ها خیلی مهربون هستیم ... من که خودمم کلا خیلی دلسوز هستم ... اما منظورتون از داغون میکنن خودشونو چیه ؟

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

همشم فیلمه  خودم بختیاری اهوازم

مخصوصا دالویل🤣

به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم  

بدم میاد تو نی نی سایت به رسم و رسوم های بقیه به مراسم هاشون به عروسیهاشون کار دارن تازه یه عده اون رسم رو مسخره میکنن و توهین میکنن این کاربرها به شدت بی ادبن رسم های دیگران رو مسخره نکنید انتقاد هم نکنید البته من اصفهانی نیستم کلی گفتم