2777
2789
عنوان

چرا اصفهانی ها انقدر تو عزاهاشون خودشونو داغون میکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 50 پست

ما بختیاری هارو ندیدی 

نگم برات دختر 

از کوچیک تا بزرگ داغون میشیم من ۸ ۹ سالم بود بابابزرگم (بابابزرگ پدر و مادرم) فوت کرد.

یلی بود برا خودش خان بود از اون خوبا و مهربوناش خیر بود و حتی چند هکتار زمین داد به مردم تا خونه ساختن 

من هنوز بعد از ۱۲ سال قلبم از نبودن خودش و مامانبزرگم درد میگیره یه گوشه از ذهنم همیشه به فکر اوناست

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه

دقیقا  ما اهوازیا هرکی خودش بیشتر بکشه.  عزیز تره

ابن هیچ 

دیدی هر پنج دقیقه که به خانم جدید میاد داخل از در ورودی خودشو جررررر میده تا موقعی که برسه تو بغل صاحاب عزا😐😂 واای یه بار نشسته بودیم یهو دیدیم به چیزی عین شنل زورو رد شد جیعغغغغ میکشید اومد بره تو بغل خانمه تا گریه کنه پاهاش به چادرش گیر کرد با سر رفت تو چارچوب اتاق 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود شهر اصفهان ندیدم اصفهانی اینجور باشه  شهرای دیگه استان اصفهان بختیاریا اینشکلی ان

ما بختیاری ها خیلی به هم وابستگی داریم و البته ناراحتی و غممون رو بروز میدیم نمیریزیم تو خودمون

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه

ابن هیچ  دیدی هر پنج دقیقه که به خانم جدید میاد داخل از در ورودی خودشو جررررر میده تا موقعی که ...

اره دقیقا عزاداری هامون این شکلی بیشتر هم هست لباسها رو پاره میکنن گل میریزن سرشون

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
ما بختیاری ها خیلی به هم وابستگی داریم و البته ناراحتی و غممون رو بروز میدیم نمیریزیم تو خودمون

بله منم لرم میدونم

به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم  
فقط قیافه ها بعد عزا داری  صورت پشمالو و زخمی و مو ها کنده😂

واقعا رسم جالبی نیست اکثر خانوم هام با نارضایتی و مجبوری بخاطر حرف فک و فامیل اینکار رو میکنن .بیشتر باعث آزار روح میشه این رفتارا .حتی گریه و بی تابی روح فوت شده رو اذیت میکنه.

اونی ک دیده احتمال زیاد لر بوده

ما لرها این رسم اشتباهو  داریم که اشک بریزننن ناله و فغان و چنگ انداختن و جیغ میزنن جیغ هااا وقتی بمیره جیغ میزنن ...باز جیغ میزنن مردم جمع شن خبردار شن طرف نرده...در سردخونه یا مرده شوری جییغ میزنن ...وقت بردن توقبر جیغ 

درکل خودکشونی کننن دیگه اگه نکنن و نسل جوون الان یکم بهترن مردم میرن میگن عه دیدی فلانی دخترش براش گریه نکرد پسرش فلان نکرد؟

در کل رسم خیلی مزخرفیه

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

ابن هیچ  دیدی هر پنج دقیقه که به خانم جدید میاد داخل از در ورودی خودشو جررررر میده تا موقعی که ...

چند وقت پیش یه پیرزن تو شهرمون فوت شد چون آشنا بود رفتم مراسمش یه خانوم از در اومد تو جیغ میزد و گریه میکرد تا رفت بغل خواهر اون پیرزن که بالای مجلس بود 

سرشو برد تو بغل اینقدر هق زد که بی هوش شد اومدن آب آوردن ریختن رو صورتش یهو به هوش اومد یه جیغ وحشتناک زد باز بی هوش شد😐😐😐

بچه ها تو برنامه ی آقای موزون اونایی که تجربه مرگ موقت داشتن میگفتن که بیقراری های نابجای اطرافیان باعث عدم آرامش روح میشه و میگفتن اگه واقعا از دست رفته رو دوست دارید بفکر آرامش روحش باشید... مثل اینکه تا اطرافیان اینجوری خودشون رو اذیت کنن روح هم سرگردان میمونه اینجا و اذیت میشه اما وقتی به یه ثباتی رسیدن دل میکنه و رها میشه و میره 

فاروس:فانوس دریایی😊
اکثرا بخاطر حرف مردمه 

نه باوا کسی که خو خون نزنه نیزنه

دیدم بهوسون و گهوسون مرد معمولی بین

بعضی ها خیلی سختسون کسی زه سون میره

خوسون ایکوشن.مو خوم کر دور آقام مردک

خوم کشتم کر عمم کر آقام بس دلم سوخت

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم🖤

رسم ابرو برنداشتن خانوما در عزا تا چهلم فوت شده .من هیچ وقت ربطش نفهمیدم به چه درد مرده میخوره

عزیزم اقایون هم وقتی ناراحتن ریششون رو اصلاح نمیکنن این ریشه در غم داره که بگن ما حوصله رسیدگی به خودمون رو نداریم

نه باوا کسی که خو خون نزنه نیزنه دیدم بهوسون و گهوسون مرد معمولی بین بعضی ها خیلی سختسون کسی زه سو ...

آخی عزیزوم خدا بیامرزاسون

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،