2777
2789
عنوان

واقعا چی میشه که به سرمون میزنه مادر بشیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 62 پست

من با حرف تون موافقم ، دوست دارم در حق بچه هایی ک از خون من نیستن مادری کنم 

ولی توی رویا هام دوست دارم ، کپی برابر اصل ، عشقم رو ب این زندگی بیارم تا جلوی چشمم سیر بزرگ شدنش رو ببینم 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
چی باعث میشه خودتون نباشید؟

خستگی

بی خوابی

ضعف جسمی و وروحی بعد زایمان

اعصاب ضعیف

افسردگی

گریه بچت که دلیلش رو نمیفهمی

وضعیت جدیدی ک برات ناآشناست و خیلی دیر میتونی خودت رو باهاش تطبیق بدی

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه یه قلب بیرون از بدنت میتپه..پر از استرسی که مبادا چیزیش بشه کمترین اسیبی ببینه تو بیشتر از اون درد میکشی.مسئولیتاش رو دوشته و هر چی بزرگتر میشن مدیریتشون سختتر

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
من با حرف تون موافقم ، دوست دارم در حق بچه هایی ک از خون من نیستن مادری کنم  ولی توی رویا هام ...

منم همین فکرا رو میکردم

اما سخته واقعا سخته

خیلی مسولیت سنگیینه

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

فداکاری که ذاتا انجامش میدی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

کاش همش بیخوابی بود بزار بزرگتر بشه  نوجوانی و هر روز یه تغییر یه رفتار جدید مگه چقد آدم میتون ...

چزا میگه چیکار کرده؟؟

خستگی بی خوابی ضعف جسمی و وروحی بعد زایمان اعصاب ضعیف افسردگی گریه بچت که دلیلش رو نمیفهمی وضع ...

اره سخته

جالب اینجاست نگرانی یک مادر هیچ وقت تمومی نداره💔

این قسمتشو دوست ندارم

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

عزیزم حق داری خسته باشی درکت می کنم  منم با اینکه بچه دوست دارم ولی بخاطر همه اینهایی که گفتی ...

دعا کن خدا بهم توان همین اولی رو بده

واقعا شرایط جدیدم رو نمیتونم درک کنم

منی ک تا یک ماه پیش آزادترین آدم رو کره زمین بودم الان بدجور اسیر شدم

من امروز دلم میخاست از مادری، همسری، دختری و... انصراف بدم.

طبیعیه، خستگی برا همه پیش میاد ولی من حاضر نیستم یه روزم به زندگی قبل بچه دار شدنم برگردم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
دقیقا باهات همدردم، با این تفاوت که دوباره حماقت کردم و دومی رو هم آوردم… ببین دومی بیاد رسما زندگی ...

نمیارم...اصلا توانایی ذهنی و جسمی رو ندارم در حق اون بچه هم ظلم میشه

لذت رابطه بیشتر میشه چون دیگه جلوگیری نمیکنی😐

شایدم بغل کردن نوزاد حس خوبی میده.

شایدم طرز تهییه ش خوبه😐

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری