sahereshab مدیر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 عنوان حس 6 | مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 206 پست بپرسین حالم خوب نبود میخوام حواسم پرت شه خطاشو هم لطفا درنظر بگیرین امشب به یه چن نفرتون پاسخ میدم درست بودن دعام کنین بچه ها خیلی محتاجم❤ درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه. 1403/02/07 | 23:40 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 ازدواجم سنتی هست یا دوستی؟ معدل الف میشم این ترم؟ ان شاءالله میشی ازدواجتم سنتی احتمالش بیشتره درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
مهندس_جوان عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 2968 تصمیم کات و ادامه دادن برعهده خودت هست نظر منو بخوای حس میکنم مانع پیشرفتت بشه تحثیلی و ... امشب خاستم کات کنم چون سرده خعلی زیاد شبیه دوماه قبل نیس کلا فرق کردع🥲بهترع با کسی وارد رابطه نشم و برای درس و ایندم تلاش کنم🤍🌱درست میگی جانم و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤
کفترکاکل_به_سرر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2643 ینفر هست اطرافت ..یا حالا اشناییتون نزدیک میزنه برام هرکدوم که هس بهت نزدیکه حس میکنم ... کی شاغل میشم؟ کسی که باهاش ازدواج میکنم شغلش چیه؟ وضع مالیش چجوریه؟ ربات حس ششم👇👇👇👇 https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 گلم حست میگه من کی به حقم میرسم ؟ فکرکنم هیچی درست پیش نرفته واست درسته؟ انگار همه چی برعکس شده ..زمان دقیق ندارم واسشا ولی حل میشه مشکلاتتیه راه طولانی از الان هس واست مقصدش جای خوبی میره منظورم اینه که با کمی گذشت زمان میرسی درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 مشکلات قانونیش تموم شده یا نه میشه گف درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 از ازدواجم بگو کی حس میکنی ؟ اشناییتون نزدیکه درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 ن کسی نیست دورم، کسی رو ندارم... بنظرت کی خواستگار خوب دارم؟ ازدواجم کی هست؟ پس نزدیکه ..حس خوبی ازش گرفته بودم همینی که میگم فرد پاکی میزنه به دیدمان شاءالله که خوشبخت بشی با هرکی هس❤زمان دقیق ندارم بیشتر اشناییتون نزدیک میزنه درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
maryammmmmmmmm عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 5024 ان شاءالله میشی ازدواجتم سنتی احتمالش بیشتره مشخصاتمو میگید یا ماه تولدم؟ تا قبل محرم با کسی وارد رابطه عاطفی میشم؟ رابطم با( آ) چی میشه؟ میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 جدی خدا از دهنت بشنوه. ممنونم میشه بگی امسال بچه دوم باردارمیشم؟ شوهرم راضی میشه؟ جنسیتش چیه هردوش اره جنس مخالف بچه اولت ، دختر بود پسره درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 یکی خیلی بد دلمو شکونده؛ کارش تاوان داره ؟ دام میخواد تو موقعیتی ک من بودم قرار بگیره و به چشم ببین ... اره میده از جایی میخوره که انتظارشو نداره موقعیتی احتمالا فرق داره ولی چیزی که براش عزیزه دچار مشکلات میشهزمانش با خداست درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6273 ان شاءالله میشی ازدواجتم سنتی احتمالش بیشتره خوشگل خانوم بگو.ورا پولمو نمیده این انقد اذیت میکنه کلی پول دارم دستش؟ خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 فداتشم بهترینا نصیب قلب پاکت ببخشید اذیتت کردم🤍🌱 سوال اخرمو بپرسم و برم دبیری قبول میشم؟ ازد ... عزیزمی ممنونم از دعای قشنگت همچنین .نه خواهش میکنماره ارادشو داری ازدواج سال دیگه درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
لیلی_بی_مجنونش عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 271 اره میده از جایی میخوره که انتظارشو نداره موقعیتی احتمالا فرق داره ولی چیزی که براش عزیزه دچا ... ممنونم♥️ خود را تنگ در آغوش بگیر و دلخوش به رویای دیگران نباش؛ تو اولین و آخرین انسان در جهانِ خود هستی و با پایان تو جهان نیز به پایان میرسد.
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 امشب خاستم کات کنم چون سرده خعلی زیاد شبیه دوماه قبل نیس کلا فرق کردع🥲بهترع با کسی وارد رابطه نشم و ... اره اذیت میشی کاری که به صلاحت هس انجام بده الهی که موفق باشی درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 ممنونم♥️ خواهش میکنم درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.