2777
2789
عنوان

حس 6

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 206 پست
من کی ازدواج میکنم؟ چه جور آدمیه؟ شغلش و اینا چیه؟ چجوری آشنا میشیم؟ 

ینفر هست اطرافت ..یا حالا اشناییتون نزدیک میزنه برام 

هرکدوم که هس بهت نزدیکه حس میکنم 

چشمای تقریبا درشت ابرو و مو مشکی قد متوسط پوست روشن موهای تقریبا کوتاه

باطنی مهربون برا کساییرکه براش مهمن اهل عمل جدی و سرسنگینه 

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ینفر هست اطرافت ..یا حالا اشناییتون نزدیک میزنه برام  هرکدوم که هس بهت نزدیکه حس میکنم  ...

ن کسی نیست دورم، کسی رو ندارم... 

بنظرت کی خواستگار خوب دارم؟ 

ازدواجم کی هست؟ 

ربات حس ششم👇👇👇👇     https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616
میشه بگین باغمون چه ماهی فروش میره.ممنونم

گفتم عزیزم . تا اخر تابستون

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

نهایتا تا اخر تابستون خبر خوب میشنوی

جدی خدا از دهنت بشنوه. ممنونم 

میشه بگی امسال بچه دوم باردارمیشم؟ شوهرم راضی میشه؟

جنسیتش چیه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

ببخشید الان دیدم .ممنونم از پاسختون

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

یکی خیلی بد دلمو شکونده؛ کارش تاوان داره ؟

دام میخواد تو موقعیتی ک من بودم قرار بگیره و به چشم ببینم.. چی حس میکنی راجب ب زمانش و اینا

خود را تنگ در آغوش بگیر و دلخوش به رویای دیگران نباش؛ تو اولین و آخرین انسان در جهانِ خود هستی و با پایان تو جهان نیز به پایان می‌رسد.

مرسی گل ک وقت گذاشتی برات حمد و ایه الکرسی میخونم

ب حاجتت برسی 

اخه  سه ماهه ک تورابطه ایم و لانگه تاحالا از نزدیک ندیدمش ب شدت کلافم نمیتونم بفهمم 

صادقه یا ن

باهاش ازدواج دارم یا ن

چرا سردشده جدیدا

کات کنم یا ادامه بدم

راجع ب خانوادش درست گف یا دروغ

میشه اینارو بم ج بدی

و تایم ازدواجمولطفا ببخشیدزیادپرسیدم🥲

و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤
میشه حست درباره من بگی  درباره کار  و اینکه مشخصات اونی ک باهاش ازدواج میکنم رومیشه بگی

اولین حسی که ازت گرفتم این بود که یه ناامیدی و غمی داری تو دلت پنهونه از بقیه سعی میکنی تو خودت بریزی چون فکر میکنی کسی درکت نمیکنه

شخصی هستی که کمک به دیگرانو دوس داره ، چشمات مهربون میزنه برام 

نمیدونم چه مشکلی داری ولی حل میشه نگران نباش 

ویژگیاش برعکس توعه ولی مکمل همین بهم رشد میدین

مرسی گل ک وقت گذاشتی برات حمد و ایه الکرسی میخونم ب حاجتت برسی  اخه  سه ماهه ک تورابط ...

ممنونم گلم الهی که بهترینا برات رقم بخوره 

برای ازدواج  حس میکنم فرد مناسب تری برات در اینده هست ، ممکنه تو این رابطه ای که الان هستی اذیت بشی

علت سردیش بخاطر یسری حس مبهمن که داره نسبت به این شرایط و فکرمیکنم براش تازگی قبلو نداره

مرسی گل ک وقت گذاشتی برات حمد و ایه الکرسی میخونم ب حاجتت برسی  اخه  سه ماهه ک تورابط ...

تصمیم کات و ادامه دادن برعهده خودت هست 

نظر منو بخوای  حس میکنم مانع پیشرفتت بشه تحثیلی و شغلی 

چون پای احساساتت وسطه الان بهترین سرایط برای پیشرقتته حس کردم 

شرمنده اشتباه تایپیم زیاده کیبوردم هنگ میکنه

ممنونم گلم الهی که بهترینا برات رقم بخوره  برای ازدواج  حس میکنم فرد مناسب تری برات در ای ...

فداتشم بهترینا نصیب قلب پاکت ببخشید اذیتت کردم🤍🌱

سوال اخرمو بپرسم و برم

دبیری قبول میشم؟

ازدواجم چ تایمیه امساله یا سال دیگ 

و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤