sahereshab مدیر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 عنوان حس 6 | مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 206 پست بپرسین حالم خوب نبود میخوام حواسم پرت شه خطاشو هم لطفا درنظر بگیرین امشب به یه چن نفرتون پاسخ میدم درست بودن دعام کنین بچه ها خیلی محتاجم❤ درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه. 1403/02/07 | 23:40 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیبیلوی_زشت_سابق عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4809 شمارو فکر میکنم یه بار پاسخ دادم تو تاپیک قبلا ثابت قدم و رو راسته تقریبا قد بلند خانواده شوهرم دوستم دارن؟حس میکنم تو ظاهر بام خوبن خود شوهرم دوستم داره؟خیانت نمیکنه؟
negar978 عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 795 اذیتت میکنه ، یه راه هست برات بیخیال نشو مرتب پیگیری کن واریز میشه عزیزم میشه بگی چه راهی ؟ خستم کرده چیکار کنم ؟ میرسد روزی که ماهم ساز خود را میزنیم 🦋
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6273 عسلم بگو.حست در مورد س .چطور ادمیه بنظرت؟ایا احتمال ازدواج باهاش هست؟ خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 معدل امسالم واس خرداد چن میشه؟ این سوالاتی که نیاز به پاسخ دقیق دارن رو پاسخ نمیدم عزیزم .خطا دارن ولی از ۱۸ بالاتری احتمالا درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 درسته مرسی گلم میتونی بگی اون خانم ک دیروز منو دید آیا قصدش خیره؟ متوجه نشدم گلم منظورت ازدواجه؟ درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 دبیری قبولم یا اموزش ابتدایی ؟ اونیه که بیشتر بهش علاقه داری درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
لواشک_خیلی_ترش عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 4294 متوجه نشدم گلم منظورت ازدواجه؟ اره عزیزمچون قبلا بارها حرفشو غیر مستقیم زده
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 از ازدواجم بگو و بگو ج و اد و م ج ت ب ی چه نظری درباره من دارن از فرد اول حس خوبی نگرفتم بهتره درگیرش نشی .دومیه حسش کمه درون حدا نیسازدواجت ولی خوشبختی میده بهت صبور باش فرد مناسبت پیدا میشه .به اوج میرسونت بیشتر شغلی درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8633 شمارو فکر میکنم یه بار پاسخ دادم تو تاپیک قبلا ثابت قدم و رو راسته تقریبا قد بلند ممنونم اره گفته بودین اما در مورد یه چیز دیگه جواب دادین میشه یکم بیشتر بگین مثلا شغلش یا نحوه اشناییمون؟ .
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6273 کلا هردو .بیشتر باطنش ساحره جون بگو دیگ لطفا.س چطور ادمیه حست در موردش چیه واینکه احتمال ازدواج باهاش هست؟ خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 فردا س پولمو میده یا قصد دادن نداره؟من ازدواج دارم؟ایا از لحاظ ظاهری ونالی اونجور ک میخوام هست؟ یکم قبل تر فکنم پاسخ دادم ن؟ اگه سوالت جدیده بپرس درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
رایت عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 10830 از فرد اول حس خوبی نگرفتم بهتره درگیرش نشی .دومیه حسش کمه درون حدا نیس ازدواجت ولی خوشبختی میده بهت ... @sahereshab سلام عزیزم من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟زمان ازدواج و مشخصات ظاهری و شغل کسی که در نهایت با آن ازدواج می کنم چیه؟مرسی عزیزم
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6273 یکم قبل تر فکنم پاسخ دادم ن؟ اگه سوالت جدیده بپرس نه جواب ندادی باور کن اینو.چند بار فقط پرسیدم جواب نگرفتم خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 ساحره جون بگو دیگ لطفا.س چطور ادمیه حست در موردش چیه واینکه احتمال ازدواج باهاش هست؟ شرمندت عزیزم به ترتیب پاسخ میدم شور و هیجان خاصی داره یه مواقعیم جدی کودک درونش تاحدودی فعاله دوس داره بخندونت ازدواج اره احتمالش هس درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sahar5678 عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 1309 علاقست فقط جلو نمیاین انتخاب با توعه این گلم .اگه فرد خوبیه اشنا شید من بارها خودم جلو رفتم من میدونم اون بی میل نیست ولی نمیدونم چشهمرسی از جوابی که دادی خدایا هزاران هزار بار شکرت