2777
2789
عنوان

حس 6

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 206 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معدل امسالم واس خرداد چن میشه؟

این سوالاتی که نیاز به پاسخ دقیق دارن رو پاسخ نمیدم عزیزم .خطا دارن 

ولی از ۱۸ بالاتری احتمالا

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

درسته مرسی گلم  میتونی بگی اون خانم ک دیروز منو دید آیا قصدش خیره؟

متوجه نشدم گلم منظورت ازدواجه؟

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

دبیری قبولم یا اموزش ابتدایی ؟

اونیه که بیشتر بهش علاقه داری

از ازدواجم بگو و بگو ج و اد و م ج ت ب ی چه نظری درباره من دارن

از فرد اول حس خوبی نگرفتم بهتره درگیرش نشی .دومیه حسش کمه درون حدا نیس

ازدواجت ولی خوشبختی میده بهت صبور باش فرد مناسبت پیدا میشه .به اوج میرسونت بیشتر شغلی 

شمارو فکر میکنم یه بار پاسخ دادم تو تاپیک قبلا  ثابت قدم و رو راسته تقریبا قد بلند

ممنونم اره گفته بودین اما در مورد یه چیز دیگه جواب دادین 

میشه یکم بیشتر بگین مثلا شغلش یا نحوه اشناییمون؟

.

فردا س پولمو میده یا قصد دادن نداره؟من ازدواج دارم؟ایا از لحاظ ظاهری ونالی اونجور ک میخوام هست؟

یکم قبل تر فکنم پاسخ دادم ن؟ اگه سوالت جدیده بپرس

از فرد اول حس خوبی نگرفتم بهتره درگیرش نشی .دومیه حسش کمه درون حدا نیس ازدواجت ولی خوشبختی میده بهت ...

@sahereshab سلام عزیزم من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟زمان ازدواج و مشخصات ظاهری و شغل کسی که در نهایت با آن ازدواج می کنم چیه؟مرسی عزیزم

ساحره جون بگو دیگ لطفا.س چطور ادمیه حست در موردش چیه واینکه احتمال ازدواج باهاش هست؟

شرمندت عزیزم به ترتیب پاسخ میدم 

شور و هیجان خاصی داره یه مواقعیم جدی کودک درونش تاحدودی فعاله دوس داره بخندونت 

ازدواج اره احتمالش هس

علاقست فقط جلو نمیاین  انتخاب با توعه این گلم .اگه فرد خوبیه اشنا شید

من بارها خودم جلو رفتم من میدونم اون بی میل نیست ولی نمیدونم چشه

مرسی از جوابی که دادی

خدایا هزاران هزار بار شکرت