2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین حالیم کنین عاشق این بیشعور نباشم+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1739 بازدید | 50 پست

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میدونم سخته اون لحظه با خودت فکر کردی به خودت که داشتی غصه بچه‌ها رو میخوردی و همسرت دنبال فیلم خاک برسری بوده ولی موضوع دعواتون چیزی نیست که بخوای برنگردی خونت میتونستی بعدن سر فرصت ناراحتیت رو باهاش در میون بذاری  

بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید

اینجوری گفتم ولی از فردا دیگه نه میزنگم واسمون چیزی بیاره نه دیگه نگاش میکنم

اخه از این کارو چندبار دگ کرده هی قول داده دگ سمت این چیزا نره

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡

اینطوری ک مثل قربانی ها پیام میدی

اونم یاد میگره قربانی ات کنع

مردا مثل ما نیستن عذاب وجدان بگیرن با این پیاما

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
اینجوری گفتم ولی از فردا دیگه نه میزنگم واسمون چیزی بیاره نه دیگه نگاش میکنم اخه از این کارو چندبار ...

ببخش واست کمم چیه،؟ خواهر عزیزم چرا خودتو کوچیک میکنی چرا؟

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲

اسی اینا چیه نوشتی دقیق اعصابم رو خورد کردی

مگه زایمان کردی گناه کردی برای شوهرت اخمقت بچه اوردی؟؟؟؟؟؟

اون خودی ی هوس بازه میرع دنبال کار خا. ک بر سری 

بعد تو فک می‌کنی کمی؟؟؟؟

تایم انلاین بودن بنده ۱۱_۱۲صبح و شب

بگو رگ رو از پا بگیرن رگای دست نوزاد خیلی نازکه هی خراب میشه 

ماشالله بهت تو اون وضع هم گوشیشو چک میکنی🙄😐

بذار انقدر نگا کنه تا چشاش در آد 

قضیه رو گنده نکن 

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .

اینطوری ک مثل قربانی ها پیام میدی اونم یاد میگره قربانی ات کنع مردا مثل ما نیستن عذاب وجدان بگیرن ...

الان با خودش میگه آره کمه دیگ و من حق دارم کم کم به خودش حق هر کاری میدع

تایم انلاین بودن بنده ۱۱_۱۲صبح و شب