2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین حالیم کنین عاشق این بیشعور نباشم+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1739 بازدید | 50 پست
وای پیام داد

چی گفته

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
حساسم روش  اولش اینطوری نبودم واسم مهم نبود

بابا ول کن مردا اونقدرنباید درگیر شون شد ول کن همه مردا همینن و نگاه میکنن اون زنی که میگه شوهرم اینطور نیت و وای وی یا شوهرش،لو نرفته یا الکی میگه یا شوهرش جز اون۲۰درصده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم خیلی بدع احتیاج دارم یکی بغلم کنه بگه غصه نخور میگذره دلم مامانمو میخواد😭😭😭 همش مادرشوهرم ...

میفهمم عزیزم

شما تازه زایمان کردی ،بچه بیماره و بیمارستان ،از طرفی چیزهایی تو گوشی همسرت دیدی که هم ناراحتت کرده هم باعث نگرانیت شده ،همسرت هم که اصلا بلد نیست چطور رفتار کنه بجای اینکه همراهت باشه با طرز رفتارش حالتو بدتر می‌کنه 

فکر نکن بهش بگی من کمم برات توجهشو جلب میکنی یا دلش برات میسوزه عزت نفس داشته باش .خودتو محتاجش نشون نده 

وقیح ترش می‌کنی .

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔

عزیزم بخدا خیلی مهربونه قدرشو بدون اگه تو ناراحتو و خسته ای اونم همینطور فقط جور دیگه خودشو خالی میکنه 

منم الان ۴ ماه لیپو کردم نمیتونم سک......س داشته باشم شوهرم ازم دور شده خودم دیدم داشت فیلم میدید ولی ب روش نیاوردم توام اصلا ب روش نیار 

ایشالا پسره خوب میشه میری خونه بیشتر شبا وقتی میاد باهاش وقت بگذرون نزار اصلا ب ذهنش برسه که بره تو این سایتا 

درکل هنه همینن خواهر فکر نکن فقط شوهر توعه

عزیزم بخدا خیلی مهربونه قدرشو بدون اگه تو ناراحتو و خسته ای اونم همینطور فقط جور دیگه خودشو خالی میک ...

میبخشمش اینو میدونم درکشم میکنم

ولی باید این چیزا رو از سرش بندازم

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡