2777
2789
عنوان

رحم اجاره ای

652 بازدید | 40 پست

دوستان برای بستگانم میپرسم این خانوم تخمک نداره ولی اسپرم شوهرش اوکیه الان لقاح رو با کی انجام میدن ؟ چجوریه داستانش؟ هزینش چنده ؟ کجا باید برن؟ باید صیغه کنن با اون خانوم؟ 

مازندران هستن راهنمایی کنید ثواب میکنید ۱۸ ساله بچه ندارن

But God... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا جزء پرونده های محرمانه کشور محسوب میشه مگه اهدا رحم الکیه؟ 

شما میری درخواست میدی خودشون غیابی اون زن و مرد رو به عقد هم درمیارن

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
اینا جزء پرونده های محرمانه کشور محسوب میشه مگه اهدا رحم الکیه؟  شما میری درخواست میدی خودشون ...

یعنی اصلن همدیگرو نمی‌بینن؟ امکانش نیس یهو خانوم بورو تحویل نده ؟ 

But God... 
اینا جزء پرونده های محرمانه کشور محسوب میشه مگه اهدا رحم الکیه؟  شما میری درخواست میدی خودشون ...

😑😑😑😑 چرا بدون اطلاعات حرف میزنید اخه

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

رحم ندارن خود خانوم

خوب پس یه کم پیچیده تره . هم تخمک اهدایی باید بگیرند هم رحم اجاره ای . نیازی به محرمیت نیست . 

خود تخمک اهدایی هم به جاش بستگی داره مراکز دولتی ارزونتره . خصوصی تا صد میلیون هم هزینه دارو و پانکچر و انتقال اینا میشه . برا رحم هم که هزینه جدا ست و هزینه ماهیانه خورد و خوراک و دستمزد هم داده میشه دیگه

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

😑😑😑😑 چرا بدون اطلاعات حرف میزنید اخه

شما از کجا میدونید من بدون اطلاعات هستم؟؟؟؟شبی که این مسئله قانونی شد یه کارشناس حقوقی یه نماینده مجلس یه روحانی برای مسئله فقهی و یه پزشک در موردش صحبت کردند؟

اونموقع چند سالتون بود؟؟؟؟؟؟

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری