2777
2789
عنوان

رحم اجاره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 40 پست
یعنی اصلن همدیگرو نمی‌بینن؟ امکانش نیس یهو خانوم بورو تحویل نده ؟ 

ببین اهدا رحم فرق میکنه.

شما میگی تخمک نداره. پس تو رحم خودش میتونه.

فقط تخمک یه خانم رو آزمایشگاهی با اسپرم این آقا فامیلتون میارن لقاح که انجام شد میذارم تو رحم خانمش.

اهدا فرق داره. تخمک و اسپرم یه زن و شوهر که مشکل لقاح دارن آزمایشگاهی ترکیب میشه. میذارن تو بدن یه خانم دیگه. هم یه پول قرارداد اولیه بهش میدن هم ماهانه خرج خورد و خوراک. این دیگه محرمانه نیست و میتونن مدام مادر اجاره ای رو ببینن و از سلامت بچه اشون تا تولد آگاه بشن

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رحم هم نداره آخه

ببین برای اهدا تخمک  که روالش رو گفتم از یه خانم دیگه با اسپرم این آقا تو آزمایش یه لقاح تشکیل میدن.  این میشه اهدا تخمک که اصلا هیشکی نمیدونه تخمک مال کیه عرض کردم جز پرونده های فوق سری هر کشوری محسوب میشه. تازه بعضی کشورها هنوز این دو قانونی نکردن.

بعد از لقاح باید از  رحم اجاره ای کمک بگیرن.

حالا چه کاریه؟  اگه آقا اصراری نداره بر اسپرم خودشون چرا به مسئله پرورشگاه فکر نمیکنن؟ همه این هزینه ها هم میشه خرج یه بچه بی سرپرست

ببین برای اهدا تخمک  که روالش رو گفتم از یه خانم دیگه با اسپرم این آقا تو آزمایش یه لقاح تشکیل ...

همسرشون خیلی موافق نیس به پرورشگاه و اینکه ۶ سال هم ثبت‌نام کردن ولی کیسی پیدا نشده براشون

But God... 
همسرشون خیلی موافق نیس به پرورشگاه و اینکه ۶ سال هم ثبت‌نام کردن ولی کیسی پیدا نشده براشون

تخمک یا رحم اجاره ای؟

برای تخمک و رحم اجاره ای چقدر باید منتظر بمونم به طور کل چقدر هزینه داره ؟ 

من اطلاع ندارم

هم میتونید سرچ کنید هم مراکز ناباروری تو سایت هاشون باید باشه

امکانش هست طرف حامله نشه و پولشون بسوزه ؟؛

بله تو هر سیکل ای وی اف درصد موفقیت حدود چهل درصده در بهترین حالت . 

اما خوب دوباره میتونن جنین انتقال بدن . 

تو هر دوره تخمک کشی ، معمولا چند تا جنین تشکیل میشه . 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

ببین برای اهدا تخمک  که روالش رو گفتم از یه خانم دیگه با اسپرم این آقا تو آزمایش یه لقاح تشکیل ...

اتفاقا گیرنده تخمک خودش میتونه اهدا کننده رو ببینه و مشخصاتش رو بدونه ! 

شما از کجا میدونید من بدون اطلاعات هستم؟؟؟؟شبی که این مسئله قانونی شد یه کارشناس حقوقی یه نماینده مج ...

اطلاعاتتون غلطه جانم . 

صبح اول وقت با یکی از مراکز درمان ناباروری شهرتون تماس بگیرید . تا براتون مشخص بشه من درست میگم یا نظر شما درسته . 

در ضمن به احتمال بالای نود درصد سنم از شما بیشتره ! 

اینا جزء پرونده های محرمانه کشور محسوب میشه مگه اهدا رحم الکیه؟  شما میری درخواست میدی خودشون ...

همین الان بسیاری از اجاره دهندگان رحم ، همسر دارن ! 

میشه بفرمایید اونا چطوری درحالی که شوهر دارن به عقد مرد دیگه ای درمیان ؟

اسکرین شات یک استفتا از جناب ایت الله مکارم شیرازی رو میذارم

همین الان بسیاری از اجاره دهندگان رحم ، همسر دارن !  میشه بفرمایید اونا چطوری درحالی که شوهر د ...

البته ان شاالله دوستمون به سن ایت الله مکارم در شب تصویب اون قانون معترض نباشند 😊