2777
2789
عنوان

رفتم پارک بادخترم بعدش

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد نداشتن با غیرت داشتن فرق داره  اعتماد رو که اسی خودش هم می‌دونه که داره  پسرا همه ...

ی مکان عمومی بودن بازی کردن هرجایی و هر شرایطی چیه😐😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اعتماد نداشتن با غیرت داشتن فرق داره  اعتماد رو که اسی خودش هم می‌دونه که داره  پسرا همه ...

اتفاقا پارک چون محیط باز و عمومیه هییچچچ مشکلی نداره

اونوقت اگه یه خانوم به شوهرش بگه نباید تنها بری پارک چون خانومای دیگه هم هستن همه میگن حسودیش میشه شوهرش زن دیگه ای رو ببینه 

غیرت 😏 

میگیه اونا حرف زشت میزن تو چرا وایستادیم میرفتی اونکی پارک گفتم دخترم منتظر دوستاش بود اینجا بودیم ق ...

همسر منم دوست نداره این جور جاها باشم 

معتقده که ارزش زن بالاتر از ابن هست که در معرض این جور آدم ها با این جور افکار باشه 

و حتما شناخت داره روی هم جنس های خودش که متاسفانه خیلی‌هاشون که پای بازی میشینن مصرف هم دارن و هیچ مرد باغیرت دلش نمیخواد زنش و بچش در دید رس این آدم ها باشن 

لطفا به همسرش توهین نکنید بلد نبوده فقط بهتر بهش بگه وگرنه قصدش بد نبوده

برو بخش بگو منم دوست ندارم این جور جاها برم ولی نمیتونم هم نرم بیرون خم خودم هم بچه دلش میگیره ببین میتونی یا جای بهتر پیدا کنی یا به نظرت چکار کنیم 

کارت بازی چه ربطی به تو داره؟ کارت بازی تو مکان عمومی ممنوعه در ضمن تو برای سرگرمی بچت رفتی نه عجیب ...

من که دارم شاخ در میارم یه عده هم میگن حق با شوهرس اونارو دیگه واقعا درک نمیکنم آخه چرا شوهر واسه هر حرکت زن باید اینقد تعیین تکلیف کنه مگه زن برده مردهس ؟

بلانسبت جمع !

سر سنگین باش باهاش بزار متوجه شه که ناراحتی ...شما خودت خانم بالغی هستی و میتونی تشخیص بدی کجا بری و ...

خیلی داغونم حتی میخوام خودمو بکشم 

شوهرم کوتاه بیا نیست ولی سر سنگین میشم اه

خیلی سخت گیر هستش با معذرت خواهی پرو میشه میخوام یکم غیر مستقیم باشه

بگو این بنده خدا ها مودب بودند.  بازی خودشون رومی کردند به ما کار نداستند.  می ترسم جایی برم مردهای بد داشته باشه...  

همسر منم دوست نداره این جور جاها باشم  معتقده که ارزش زن بالاتر از ابن هست که در معرض این جور ...

وای ممنون که درک میکنی 

ولی حق باشوهرم چطور ازدلم دربیارم 

آخه ی پارک دیگه نزدیکشون هست میگه چرا اونجا نبردی