2777
2789

سلام بچها من دوستم یکی رو خیلی دوست داره و خیلی هم طرف از لحاظ زیبایی و مالی و اخلاق همه چیز اوکیه ولی خیلی عاشقشه و انگار از آشناهای پدرشه فامیل نی سنشم اوکیه فقط بنظرتون چجوری به پسره پیام بده چی بگه چجوری ی بهونه جور کنه بگین مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره اینستاشو پیدا کنه پست و استوریهاشو لایک و ریپلای کنه. فالو کنه.. احتمالا اینجور بشه

بدی انینجایه دوستم دختر مذهبی و‌چادری و خوشگل و پولدار و باکلاس و خانواده دار هست و اصلا اینیستا ندارع دانلودم بکنه چون آشنای پدرشه می‌ترسه از ابروش 

ب جنس مخالف اگه ابراز عشق کنی برعکس جواب میده یعنی کلا بهش نمیرسی تا چ حد باهم آشنا هستن شماره همدیگ ...

در حد رفتن خرید به مغازه پسره و دوستم شماره پسره رو از موبایل پدرش برمیدارند و دائم درگیر پروفایلش و... اینا یه دوستم داره دیوونم می‌کنه از بس عاشقه 

بدی انینجایه دوستم دختر مذهبی و‌چادری و خوشگل و پولدار و باکلاس و خانواده دار هست و اصلا اینیستا ندا ...

والا چی بگم اگر بتونه از طریق واسطه ای فامیل های نزدیک.. توی مراسمی مهمانی خودی نشون بده. دیگه والا راهی نیست بیشتر از مجازی شروع میکنن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
والا چی بگم اگر بتونه از طریق واسطه ای فامیل های نزدیک.. توی مراسمی مهمانی خودی نشون بده. دیگه والا ...

برعکس گفتم فامیل هم نیست و مراسمی ندارع که برن با این پسره خواست مثلا از همین فضای مجازی یه حرکت بزنه

برعکس گفتم فامیل هم نیست و مراسمی ندارع که برن با این پسره خواست مثلا از همین فضای مجازی یه حرکت بزن ...

باید بره اینستا. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
در حد رفتن خرید به مغازه پسره و دوستم شماره پسره رو از موبایل پدرش برمیدارند و دائم درگیر پروفایلش و ...

چ مغازه ای داره؟منظورم لباس اینا ست ؟یه آشنای دیگه ای از خانوم ندارید ک بهش نزدیک باشه و دوستتون رو بش معرفی کنه برای ازدواج