2777
2789
عنوان

برای خواستگاری چند نفر میان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 22 پست

از همین الان سر جنگ داری! چه ربطی به سن داره آخه! اون خانم هفت ساله عروسشون هست و شوهرش هم پسر این خانواده س! اینکه شما دیر ازدواج کردین یا اونا زود یا کلا هرکسی به موقع خودش ازدواج کرده واقعا ربطی به کسی نداره و تاثیری توی زندگی بقیه نداره. اتفاقا میشه اینطور دید ک برادر کوچیکه زرنگتر بوده که زودتر زندگیشو جمع کرده و ازدواج کرده

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا برات مهم نباشه کی میاد خواستگاری خونت

برات مهم باشه چطوری صحبت کنی

چطوری رفتار کنی

چطوری پذیرایی کنید

ی کاری نکنید که فردا بگن وای دیدی رفتیم خونشون دختره چطور حرف زد

مامانش چی گفت رفتارش چطور بود

منظورم اینه آتو دسشون نده همین

وگرنه اصلا اینکه که بیاد مهم نیست 

حتما تو براش مهم بودی که داره میاد 

خیلیا نمیرن 

یک انسان بیشتر به وسیله چیزهایی که نمی‌گوید انسان است تا به وسیله چیزهایی که میگوید
یعنی برا جلسه اول باید زن برادرش و بردارش هم باشند؟

چه اشکال داره میان خواستگاری اینجا میبینی که اون خانواده پشت هم هستن هوای هم دارن

هرکس یک روزی وقتش تمام میشه مهم ......
چه اشکال داره میان خواستگاری اینجا میبینی که اون خانواده پشت هم هستن هوای هم دارن

من مشکلی ندارم با اومدنشون اگه از جلسه دوم باشه 

برای جلسه اول یه مقدار خوشم نیومد راستش

از حالا داری سر جنگ و باز میکنی ببین با خودت چند چندی اگر نمیتونی کلا قبول نکن جاری و خواهرشوهر هر دو بد هستن ولی جاری بدتره چون خواهرشوهر دلش میسوزه برای برادرش ولی جاری نه . الان شما همو دیدین یا کلا ندیدین؟؟ اگر اولین باره که میبینین که خب بهتره نیان والا اشکالی نداره