2777
2789
عنوان

خواهرم خیییییلی بهم حسودی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 32 پست

نه عزیز جان شما نیاز داری یکی بهت حسودی کنه که احساس کنی خیلی از همه بهتری الان هم توهم زدی فک میکنی خواهرت خوبیتو نمیخواد توی متنت چیزی جز تعریف از خودت نیست و چون یه بار از خونش بیرونت کرده دلیل نمیشه بد باشه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا انقد باهاش خوب رفتار میکنم و همه کار واسش میکنم ولی تا هر چی میشه با مثلا من تو به کاری موفق می ...

بگو ان شالله

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
نه عزیز جان شما نیاز داری یکی بهت حسودی کنه که احساس کنی خیلی از همه بهتری الان هم توهم زدی فک میکنی ...

آره احمق جان کسی که بخاطر پسر غریبه خواهر ۱۶ سالشو نصف شب از خونه بندازه بیرون حرفی نمیمونه، تعریفی نکردم از خودم گفتم اینکارارو میکنم، انگار تو خیلی حسادت کردی و عقده ای هستی

دلیل اینکه به کسی که بهت بی احترامی میکنه و قدر نمیدونه، انقدر کمک و محبت میکنی چیه؟ مهرطلب نیستی؟

من به همه خانوادم کمک میکنم حتی برادرام، چه ربطی داره،؟ خانوادمن بزارم سختی بکشن

آره احمق جان کسی که بخاطر پسر غریبه خواهر ۱۶ سالشو نصف شب از خونه بندازه بیرون حرفی نمیمونه، تعریفی ...

از طرز حرف زدنت مشخص شد

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!

اسی اینجا اگه از خودت تعریف کنی تا نزنن بتزکوننت بیخیال نمیشن

رابطه تو کمتر کن ولی کمک هاتو ادامه بده و دریغش نکن

خدا در پول تو برای اونام روزی قرار داده

بهش برسون اون روزی رو ولی زندگی خودتو داری تو سرگرم کن بیشتر خودتو که طرفش نری

برای کسی خوبی کن که قدر بدونه ،وقتی میبینی به چشمش نمیاد نکن چون خودت اذیت میشی ،خیلی خوبه کمک کردن ،به مادرت کمک کن خرید کن ،برای بچه ی خواهرت هم تولداش کادو بده یا عید بهش عیدی بده ...کلاس ثبت نام کردن وظیفه تو نیست عزیزم ،خوبی از حد بگذره نادان خیال بد می‌کنه...خواهرت سختی کشیده سرکار میره حس بدی میگیره ...از حسادت نیست 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اسی اینجا اگه از خودت تعریف کنی تا نزنن بتزکوننت بیخیال نمیشن رابطه تو کمتر کن ولی کمک هاتو ادامه ب ...

آره بخدا، من حالم بد بود اومد اینجا حرف بزنم خالی بشم اینا انگار مشکل دارن حمله میکنن، مگه من چه تعریفی کردم گفتم اینکارارو میکنم واسش

من به همه خانوادم کمک میکنم حتی برادرام، چه ربطی داره،؟ خانوادمن بزارم سختی بکشن

یعنی هرکس به همه کمک کنه مهرطلب نیست؟ و اگه فقط با یه نفر این مدلی باشه هست؟

برعکس افراد مهرطلب با خیلیا این رفتار رو دارن، این ربطشه!

مگه من گفتم بذارین بقیه سختی بکشن؟ به هرکس در حدی که لیاقتش هست و ازتون قدردانی میکنه و خوبیتون رو وظیفه نمیدونه کمک کنین. همین...

همه ماها به همدیگه کمک میکنیم ولی قرار نیست از محبت افراد سواستفاده بشه، خود شخص نباید این اجازه رو بده.