2777
2789

اول بهترین منابع رو میخوام که کدوم کتابا بهتره بعد من ریاضی وامار و پژوهش عملیاتی هم نمیخوام بزنم کلا میخام رو حفظیا تمرکز کنم و میخوام شاخه بازاریابی قبول شم خواهشا اول تشویقم کنید و بعد راهنماییم کنید که چی بخونم چی نخوانم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ارشد مدیریت دولتی دارم

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 
من كارشناسي مديريت صنعتي خوندم ولي خيلي برام سخت بود الان خيلي دوس دارم ارشد بخونم اما دلزده شدم

منم بازرگانی بودم خیلی برام سخت بود بخاطر ریاضیش ولی میخوام ارشد جوری بخونم که ریاضی نزنم دیگه حالم از خودم بهم میخوره از بس بیکارم

بچه هایی که انسانی بودین بعد کارشناسی مدیریت خوندین ... سخت بود؟ من لیسانسم مدیریت نیست ولی دوست دا ...

عزیزم واسه من دو ترم اول خیلی سخت بود کارشناسی البته ولی یواش یواش آسون شد