2777
2789
عنوان

کنکور چطور بود کنکوریاا؟؟😁

199 بازدید | 9 پست

اول اینکه اگه تلاش کردید، فارغ از هر نتیجه‌ای، خداقوت❤

حالا بگید راضی بودید؟ خیلی سخت بود؟

سر جلسه حالتون چطور بود؟

فرهنگیانم میخواستید؟ ب نظرتون قبول میشید؟

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت بود برام  حالم خوب نیس 😭😭😭

عزیزدلم غصه نخور هنوز یه کنکور دیگه داری

تا اوت روز تموم تلاشتو بکن

سختیش ک واسه همه سخت بوده...خدا ب اندازه‌ی تلاشات کمکت میکنه مطمئن باش جون‌دلم❤

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
انسانی بودم  زبادی سخت بود

اشکالی نداره عزیزم، تموم تلاشتو برا کنکور تیر بکن، خدا تلاشاتو نیبینه و تورو ب آرزوهات میرسونه مطمئن باش❤

انسانی خیلی سخت بود

اگه سوالا سخت بودن، واسه همه سخت بوده عزیزم...نگران نباشید❤❤

اشکالی نداره عزیزم، تموم تلاشتو برا کنکور تیر بکن، خدا تلاشاتو نیبینه و تورو ب آرزوهات میرسونه مطمئن ...

من فرهنگیان میخوامم 

من مذهبی نیستم حالا انقدر نپرسید توام مذهبی‌ای؟ نه، ولی خب مگه مذهبیا چشونه؟؟!