2777
2789
عنوان

حتما افعی تهران رو ببینید

210 بازدید | 17 پست

خیلی فیلم خوبیه، چقد پیمان معادی (آرمان)جنبش بالاست

یک انسان بیشتر به وسیله چیزهایی که نمی‌گوید انسان است تا به وسیله چیزهایی که میگوید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اونجا که با زن سابقش رفتن دارو بگیرن بعد زنش بهش گفت میای بریم آینه شمعدون ببینیم یعنی اگه من جای آرمان بودم نمیدونم چه جوابی بهش میدادم ولی نگاش کرد و خندید

یک انسان بیشتر به وسیله چیزهایی که نمی‌گوید انسان است تا به وسیله چیزهایی که میگوید
گف ب منم بگو

ی کارگردانه که میخاد داستان افعی تهران زنی که ی عده رو کشته بسازه در کل رفتارهایی که جامعه باش داره و خیلی خوب نشون میده پر از درسه

فوق العاده اس👌 من عاشق پسرشم خیلی شیرینه..😍

اره اونجا هم که رفت رستوران گفت ۳۰ سال پیش با پدرم اومدیم غذا خوردیم پولشو ندادیم اومدم الان حساب کنم صاحبش گفت چرا ندادی گفت فرار کردیم صاحب رستوران بهش گفت غلط کردی که فرار کردی اونجام هیچی نگفت جلو پسرش خیلی بد بود 

ای کاش منم اینجوری بودم که اگه کسی حرفی میزد فقط نگا و سکوت و رفتن هی دنبال چرا اینجور گفت چرا توهین کرد چرا چرا نبودیم