2777
2789
عنوان

اختلاف قد (۱۶۲-۱۹۲) 🤷🏻‍♀️🥲

274 بازدید | 7 پست

سلام احوال بخیر،ان شا لله همه رو به راه باشید.💕 

خانوما سوال داشتم از محضرتون اختلاف قد من و طرف مقابل ۳۰سانته🫠 

انسان شریف و محترمی هستن،خودشونم بنده رو دیدن و اقدام کردن،برعکس من اتفاقا خیلی ایشون از این قضیه راضیه🫠 

من واقعا قدم کوتاه محسوب نمیشه همیشه هم تیپ رسمی دارم با کفش پاشنه بلند ولی واقعا بنظرم زیاده،از طرفی همه معیارامو دارن و حقیقت امر نمیتونم روشون عیبی بزارم.🫣 

کسی رو دیدین از نزدیک انقدر اختلاف داشته باشن؟🥲 

بنظرتون بد نیست؟!

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

اتفاقا الان مده قد پسر ببند باشه از دختر اگه بقیه چیزاش اوکیه پس این مهم نیست

اما من تناسب رو ترجیح میدادم واقعا بنظرم باید از دید عموم اختلاف زیادی باشه🫠

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی خوشبحالت منم ارزوم یه همچی کسی بود که نیس برام

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
وایی خوشبحالت منم ارزوم یه همچی کسی بود که نیس برام

لطف داری عزیز ان شا لله مراد دلت بشه💕 ولی آخه واقعا توی زندگی بنظر به مشکل بخوریم،خیلی زیاده

لطف داری عزیز ان شا لله مراد دلت بشه💕 ولی آخه واقعا توی زندگی بنظر به مشکل بخوریم،خیلی زیاده

خوبه منکه دوس دارم😁ان شالله خوشبخت شی ما که ندیدیم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
خوبه منکه دوس دارم😁ان شالله خوشبخت شی ما که ندیدیم

ممنونم ان شا لله خیر باشه 🙏🧡🫠

لطف کردی عزیزم 😇🌸🙏

وای دختر امیدوارم خوشبخت شی 

خیلی از تاپیکات‌ انگیزه گرفتم و دورا‌ دور دعا کن به بهترین‌ها برسی🩷

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری