2777
2789
عنوان

کاش ارزش خودمون رو میدونستیم

172 بازدید | 4 پست

اگر دقت کرده باشید دخترای مجرد الان برای رسیدن به پسرا دست و پا می‌شکن.نذر میکنم استخاره میزنن.بهم میریزن.همین کارا باعث شده پسرا پرتوقع بشن

ن اینجور نیست عزیزم 

پسرا پر توقع نیستن 

فقط شرایط بد اقتصادی و جامعه دست دلشونو سمت ازدواج نمیکشه وگرنه میل ب تشکیل خانواده تو پسرا بیشتره(البته نظر منه)

البته اینم هس ک ب قول شما دخترام خودشونو بی ارزش میکنن و همه جوره در اختیار پسر قرار میدن اونام ک نیازشون بر طرف میگن چرا ازدواج 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

اره بخدا درحد یه خر خودشونو کوچیک میکنن🙌

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اینها نذر کنی و دعا کنی که حقارت نیست 

انسان برای اینکه نسل درستی از خودش به جا بذاره خوب باید ازدواج کنه و همسر اختیار کردن کار خیلی ارزشمندی هست 

کار سخیف اونه که صرفا برای ارضای میل جنسی هر روز با کسی باشی بدون تعهد و بدون هدف و برای اینکار انواع و اقسام حربه ها رو بکار ببری تا بتونی بقیه رو اغفال کنی