2777
2789
عنوان

خدایا شکرت با دلیل

68 بازدید | 5 پست

امشب یه سری چیزا دیدم اینجا که خدارو هزار مرتبه شکر کردم .. همیشه نا امید بودم نا رضایت بودم اما دیدم من بهترین خانواده رو دارم بهترین پدر و مادر.. بهترین دوست.‌ یه زندگی آروم بی دغدغه بعضی وقتها یه چیزی میبینم مثلاً مادرم اینجوره خواهرم اینجوره باهام بعضی چیزها حتی هم الکی هم باشه واقعا وحشتناکه... تاپیکی که استارتر درد داشت و خانواده بهش بی محل بودن با خودم گفتم مگر میشه... من چقدر بنده ناراضی بودم از خدا همش گله میکردم... الان دلم خواست اینو بنویسم بگم یکم قدر زندگی رو بدونید اینقدر مثل من گله مند نباشید از هر کاهی کوه نسازید. 🥹❤️

شاید ب راضی بودنم بخندین اما من اینقدر مشکل دارم یعنی از نظر جسمی روحی روانی بیماری اینا و.. درگیر ی چیزهایی ک زندگی من ب فنا رفته خداروشکر کردم و باور مکنید من دیگه هیچی حس نمیکنم و میگم خدایا شکرت ک من مشکل دارم ممنونم ک گذاشتی منو بفهمونی که تو این دنیا با وفا ترین هستی و ن خیانت میکنی ن ظلم از مشکلات زیادم بشدت راضی هستم تا اسم خدارو آوردم و قرآن گوش میدم قلبم اروم میگه تو قلبم میگه خدات ک منم از بقیه میترسی زمینت بزننن نترس من هستم دوست دارم همیشه خدارو شکر کنم‌نمیخام بخاطر خاسته هام و ناراحتیم‌از یاد خدا غافل بشم بخاطر همین میگم‌ مشکلاتم باعث شد خدارو بجا بیارم یا اصلا بس ک مشکل دارم دیگه حس نمیکنم ولی افسرده هستم انشاءالله خدا بهم کمک کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.