2777
2789

| چطوری؟! 🙂

تا چهل روز خب؟
برای گنجشک ها غذا بریزید ؛
چهل شب چند تا سگه گرسنه رو سیر کنید
تا چهل روز نهال بکارید ..
تا چهل روز به کفترها دون بدین
تا چهل روز به خونه سالمندان برید و باهاشون حرف بزنید و خوشحالشون کنید و بهشون امید بدین 🌱

نذر کنید
برای

ارامشتون به پیرزن و پیرمردی ک

نمیتونن نون بخرن نون بخرید
نذر کنید تا ۴۰ روز غذا بپزید و تا به بچه‌های سر چهارراه بچه های کار بدین ..
نذر کنید برای آرامشتون

به بچه‌های کار درس خوندن یاد بدین .. 

ماشین که می‌خرید نذر کنید که چهل تا بی بضاعت سوار کنید رو برسونید به مقصد 🤍🦋 |

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاغا انگار خدا منو برا عذاب آفریده

سعی میکنم با همه مخلوقاتش در حد توانم خوب باشم اما...

💕 دعای نی نی سایتیا عجیب گیراست 💕                                💖لطفا دریغ نکنین💖                                              💓 دوستون دارم💓

🌻🌻🌻🌻🌻خیلی خوبه 

لبخندزدن به دیگران 

آشتی دادن دو نفر

پای حرف کسی بشینی که کسیو نداره 

غذاتو با کسی شریک بشی که تکه 

بوسه بر دستان پدرو مادر 

چند گیر و گلسر با شکلات به بچه این بدی 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

فقط صَبر🙂 یادت نره ک خدا برات قشنگ میچینه❤🌱

تا کی عمرم رفت

چهل سالمه

💕 دعای نی نی سایتیا عجیب گیراست 💕                                💖لطفا دریغ نکنین💖                                              💓 دوستون دارم💓

امید و روحیه دادن به دیگران 

نذر کتاب 

نذر مدادو خودکارو دفتر واسه افراد بی بضاعت 

بازی با کودکان

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

میدونم انجام کار خیر خوبه ولی راستش تو این دوره به کسی نمیشه اعتماد کرد مخصوصا ماهایی که تو شهر غریبم و ادمها با فرهنگهای مختلف اینجا زندگی میکنن. من یه مدت تو اپارتمان بودم اونقدر سروصداشون اذیتم کرد که دیگه به ادمها اعتماد ندارم و دوست ندارم کمکشون کنم حتی بعضی از بچه های کار هم خیلی بی ادبن و پر رو. من چند بار تو خیابون دیدم.  از طرفی جدیدا بیشتر ادمها افتادن به گدایی چون پول خوبی توشه من جدیدا گدا زیاد میبینم و چیزهایی درموردشون شنیدم که دیگه دلم برای کسی نمیسوزه. باور کنین ادمها چه فقیر چه پولدار باید اخلاق خوبی داشته باشن من که راستش تو جامعه ادم معدب و بی آزار ندیدم و دلم نمیکشه کمک کنم. مخصوصا منی که خاطره بدی تو اپارتمان داشتم کلا دیدم نسبت به ادمها بد شده. باور کنین همین ادمها باعث شدن من با اینکه خونه اپارتمانی دارم خونمو دادم اجاره اومدم ویلایی مستاجری. چون ارامشم رو بهم زدن تو خونه خودم ارامش نداشتم حتی جوری که دعوا شد بین منو همسایه ها. خب چطور میتونم به ادمها اعتماد کنم روی پیشونی کسی ننوشته من خوبم یا من بدم ادمها به مرور شخصیت واقعیشونو نشون میدن همه اولش خودشونو با متانت نشون میدن بعد یه مدت خود واقعیشون رو میبینیم.  من راستش به هیچ ادمی اعتماد ندارم و کمک نمیکنم به حیوونا کمک میکنم ولی حاضر نیستم کمکی به آدمیزاد بکنم چون هیچ ادمی ندیدم خیرش به من برسه خیرشو نخواستم حداقل شرش به من نرسه . واقعا دارم میگم هرچی ادم دوروبرم دیدم خودخواه و یک متر زبون دارن.