2777
2789

خیلی سخته🤦‍♀️ خدا به ما مستاجرا کمک کنه

انشالله همه مستاجرا خانه دار شن

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ۱۸ اردیبهشت وقتمون تمومه پدرم خونه دو طبقه داره طبقه پایین قبلا مستاجر داشت الان خالیه یکم کوچیکه و یکم بازسازی نیازه شوهرم میگه بریم اونجا خودمون بازسازی کنیم بعدم هرچی خواست به مردم کرایه بده به خودمونم همونقد بده فقط یه چهار پنج سالی جابجا نشیم تا خودمونو جم و جور کنیم خونه بسازیم الان فقط درجا میزنیم دعا کنید پدرم قبول کنه انقد ناخونمو جوییدم دیگ ناخون ندارم

در زندگی من عزیزی با رفتنش... شوق تمام آمدن ها را تا ابد از من گرفت...🖤
همجین ک اخرای بهار میشه ما استرس میگیریم واس خونه

ینی من از بهار متنفر شدم انقد که استرس دارم خدا شاهده اصلا نفهمیدم عید چیشد از اسفند من استرسم

ماکه وقتمون تموم هست داریم دنبال خونه میگردیم فیمتهاخیلی زیاد هست تروخدابرام دعا کنیدازاین مستاجری ن ...

انشالله خدا یه خونه خوب نصیبتون کنه

بهتر فکر می‌کنی الان شاید سخت باشه ولی بعداً منتشون سرت نبست دیدم که میگم کاش همون اول مطرح نمی‌کردی ...

ممنون عزیزم، حقیقتش خودمم میگم کاش مطرح نمیکردم چون الان همسرم میگه دیگ پامو خونه پدرت نمیزارم من که نمیخواستم خونه رو بالا بکشم فقط خواستم چن سال جابجا نشیم، شایدم خیری تو کاره نمیدونم والا